Олег Ляшко: Наші зміни мають припинити безлад

6.12.2018, 13:00 Переглядів: 1 498

 

Лідер РПЛ порадив політикам дати людям звіт перш, ніж іти на вибори

Публічний звіт за 4 роки роботи фракції Радикальної партії в парламенті склав 3 грудня її лідер Олег Ляшко. Звітував у день свого народження - то ж почув багато теплих слів. Ще - подякував за підтримку своїм найдорожчим жінкам – мамі, дружині Росіті та дочці Владиславі.


«Гляньте, яка вже доросла у мене доня. 16 років буде 19 грудня, на Миколая. Схожа на мене?.. У нас з Росітою в сім’ї світоглядна дискусія – на кого схожа наша донька. Я кажу – на мене, Росіта – що на неї», - перед звітом Олег Ляшко з гордістю показав учасникам конференції РПЛ «своїх дівчат» - дружину та доньку.
Зал - більше тисячі людей – відгукнулися: «На вас!»


Далі йшлося про серйозні речі. Такі що, мабуть, кожен українець хоче почути від політиків. Що зроблено для людини? І не загальними фразами, а конкретно. З фактами й цифрами.


Тут РПЛ є, чим похвалитися - сьогодні це найрезультативніша фракція парламенту, хоча і перебуває в опозиції до влади. Олег Ляшко – автор майже півтисячі законопроектів, більше 100 з них напряму стосуються захисту соціальних інтересів українців, розвитку економіки та зміцненню безпеки держави.


Саме РПЛ добилася двократного збільшення мінімальної зарплати – а це додаткові гроші для 4 млн українців. І перерахунок пенсій для 5,5 млн пенсіонерів – адже Пенсійний фонд отримав додаткові 40 млрд грн.


Захист інтересів селян залишається серед пріоритетів РПЛ. Хазяйнувати на українській землі будуть тільки наші фермери, а не іноземні латифундисти, наголосив Олег Ляшко.


«Конституційний суд підтримав наш історичний законопроект про те, щоб господарем на нашій землі були наші українські селяни. Ми також змінимо бюджет – і гроші будуть отримувати реальні сільгоспвиробники», - сказав лідер РПЛ.


Ще одна важлива ініціатива РПЛ - програма «Доступні ліки» - в наступному році її фінансування збільшиться до 2 млрд грн, наголосив Олег Ляшко.


Особлива увага – захисту інтересів військових та підсиленню армії. Депутати РПЛ вже добилися справедливого нарахування субсидій армійцям та збільшення їхніх відпусток.


«Ми голосували за всі законопроекти, спрямовані на зміцнення обороноздатності України, соціальний захист військових», - підкреслив Олег Ляшко. – «Бо хто не годує свою армію – буде годувати чужу».


Ліквідація «спецпенсій» суддів та податківців; зниження ЄСВ з 37% до 22%; скасування всіх податків на електромобілі; розстрочка ПДВ на імпортне обладнання; мораторій на перевірки бізнесу; жорстка кримінальна відповідальність за контрабанду лісу-кругляка. Це лише невелика частина справ, які РПЛ та її лідер реально зробили для країни, бізнесу, кожного українця.


Зупинятися на досягнутому Олег Ляшко та його команда не збираються. Перше, що планують зробити після президентських виборів, - переглянути бюджет-2019, щоб реально збільшити зарплати та пенсії. Ще серйозно налаштовані змінити Конституцію – скоротити з 450 до 250-ти кількість депутатів і підсилили відповідальність президента.


"Наші зміни до Основного закону спрямовані на встановлення порядку в державі, відновлення миру, зростання економіки та підвищення добробуту кожної родини. Вони мають припинити безлад і хаос», - наголосив Олег Ляшко.


22 січня, на 100 річницю підписання Акту Злуки, у День Соборності України на своєму з’їзді Радикальна партія висуне свого кандидата у президенти. А поки – радикали бажають політикам підхопити тренд РПЛ та відзвітувати перед людьми.


«Сподіваюся, з нас візьмуть приклад і прозвітують про свою роботу. Що робили в парламенті, президентському кріслі, взагалі при владі... За три місяці до виборів всі знову щось обіцяють. Я хочу, щоб кожен перед тим, як іти на вибори, розказав, що він вже зробив… Тому що люди голосують, а потім ніхто не вважає за потрібне прозвітувати перед ними. Розказати? як виправдали довіру людей. Я і моя команда – перші, хто звітує перед українцями», - наголосив Олег Ляшко.


Світлана Гавриш

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх