Високий рейтинг Анатолія Гриценка налякав Банкову

21.05.2018, 17:58 Переглядів: 2 171

 

Проти Гриценка планують спецоперацію, щоб дискредитувати політика, який є фаворитом майбутніх президентських виборів

У понеділок вранці, 21 травня, генерал СБУ, екс-перший заступник Голови Служби безпеки України Віктор Трепак публічно попередив про чергову брудну спецоперацію, яку готують в адміністрації Президента України проти Анатолія Гриценка. Налякані високими рейтингами колишнього Міністра оборони, клерки з Адміністрації Президента розробляють план дискредитації політика, який має найбільшу довіру українців. Генерал СБУ Трепак відомий тим, що раніше оприлюднював схеми брудних технологій, які використовують на Банковій (місце розташування Адміністрації Президента) для знищення політичних опонентів. Нині, як стверджує Віктор Трепак, чиновники з АП вирішили всерйоз узятися за Анатолія Гриценка як одного із найбільш вірогідних претендентів на президентську посаду.


 


“Владу неабияк стурбували останні результати соціологічних досліджень, які стабільно фіксують досить високий особистий рейтинг цього політика, а головне – зростання його електоральних симпатій. Провладні політтехнологи добре розуміють, що якщо так буде продовжуватись, то Анатолій Гриценко цілком може вийти на перші позиції президентських перегонів.
Відтак прийнято рішення – нанести якомога сильніший удар по лідеру «Громадянської позиції». За наявною інформацією, уже сплановано відповідну спецоперацію”, - заявив Віктор Трепак.


 


Генерал СБУ оприлюднив головні деталі плану, який вже найближчим часом планують розпочати в Адміністрації Президента для дискредитації Гриценка.


“В основу дискредитації Анатолія Гриценка буде покладено кримінальне провадження стосовно нього з повідомленням підозри у вчиненні корисливих посадових зловживань на посаді Міністра оборони (2005-2007 рр.). Підготовча робота вже проведена, зокрема «опрацьовано» майнові військові об’єкти (один з них – на Сході України), до яких буде зроблено прив’язку відповідних дій (рішень) Анатолія Гриценка як очільника Міноборони. І хоча по його діяльності у цій частині вже не один раз проходилися різні правоохоронні органи з метою знайти бодай щось, на цей раз потрібне буде «знайдено»,”- розповів Віктор Трепак.


Далі, за його інформацією, в роботу по дискредитації Гриценка має включитися профільний комітет Верховної Ради України (з питань Нацбезпеки та оборони), який буде “ініціювати” відповідні “перевірки”. Потім підконтрольні правоохоронні органи. Ця діяльність супроводжуватиметься широкою інформаційною кампанією з потрібними акцентами, які розставлятимуть відомі провладні спікери.
Анатолій Гриценко, коментуючи інформацію генерала СБУ відзначив, що йому достеменно відомі прізвища головних замовників та виконавців брудної компанії.


“Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник - Порошенко. Організатор - Турчинов. Головний виконавець - Пашинський. Виконавці в медійному просторі - депутати Вінник (БПП) і Береза (НФ). Виконавців у правоохоронних органах теж знаю, але прізвищ поки не називаю - даю їм шанс відмовитися від виконання завідомо злочинного наказу Порошенка. Конституція дає їм таке право відмовитися. Але водночас попереджаю увесь склад ОЗУ: відповідальність за виконання вами завідомо злочинних наказів буде жорсткою і невідворотною! При тому, нічого особистого - влада має діяти в рамках Закону, навіть якщо Президент наказує Закон порушити. Тож подумайте тричі, перш ніж брати участь у брудній спецоперації”, - написав на власній сторінці у Facebook лідер “Громадянської позиції”.


 


Тактику по дискредитації Анатолія Гриценка влада відпрацьовувала на минулих президентських та парламентських виборах, проте, навіть попри всі брудні технології Анатолій Гриценко лишається політиком, якому найбільше довіряють українці і є одним із головних претендентів на пост глави держави. Чергові інсинуації з боку сьогоднішньої влади, яка стрімко наближається до закономірного фіналу, лише зайвий раз підтверджують серйозність фігури Анатолія Гриценка на політичному фронті України.


А рейтинг Анатолія Гриценка та “Громадянської позиції” тим часом продовжує зростати.


Віталій Микитенко

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх