Ігор Жданов: Пишаюся тим, що ми провели чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA на надзвичайно високому рівні

16.05.2018, 11:04 Переглядів: 1 959

На підготовку до чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA в Києві з державного бюджету було виділено 650 тисяч гривень, і ще 1,1 млн — додатково на його проведення.


 

“Дуже пишаюся, що ми змогли провести світову першість з цього видовищного виду спорту на надзвичайно високому рівні. Я спілкувався із президентом європейської федерації, і він сказав мені: ви настільки підняли планку проведення таких змагань, що країна, яка проводитиме наступний чемпіонат світу, повинна рівнятися на Україну”,
- зазначив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, вітаючи 5 травня учасників та організаторів змагань.


Також Міністр взяв участь у нагородженні переможців та призерів світової першості.


 


Змагання у столичному МВЦ стартували 1 травня, 2 травня відбулося урочисте відкриття. Протягом п’яти днів понад 500 кікбоксерів з 34 країн з різних куточків планети змагалися за нагороди у розділах К-1, фул-контакт, лоу-кік.


 


Нагадаємо, спільна з Міністерством молоді та спорту ідея проведення в Україні чемпіонату світу була підтримана на засіданні Ради директорів міжнародної організації ISKA у грудні минулого року.


 


Значний вплив мала й популяризація кікбоксингу в Україні та прогресс здобутків вітчизняної збірної на міжнародній арені. Так у 2014 році українські спортсмени увійшли до топ-10 та посіли сьоме місце в світі.


 


 


2017-го на світовій першості в Афінах “синьо-жовта” збірна замкнула трійку кращих у загальнокомандному заліку, обійшовши збірну США, Франції, Нідерландів, та здобула 61 нагороду, з яких 31 — найвищого ґатунку.

Фото - Б. Бортакова.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх