Потрібно збільшувати зарплати, щоб запобігти дефіциту кадрів в Україні, – Андрій Іванчук

3.04.2018, 16:55 Переглядів: 3 163

 

Голова парламентського Комітету з питань економічної політики, представник “Народного фронту” Андрій Іванчук вважає, що в найближчі роки основною проблемою Карпатського регіону буде кадрова.


Про це він заявив на спільному виїзному засіданні чотирьох комітетів Верховної Ради в Івано-Франківську.


“На жаль, за останні десятиліття з України, а особливо із Західного регіону, відбувся відтік кадрів. Багато працьовитих, розумних громадян покинули Батьківщину у пошуках гідної зарплатні”, – сказав Іванчук.


“Зміни, які зараз відбуваються в економіці (мова про підвищення заробітної плати. – Ред.), – це вимога часу. Ми не можемо платити нижчу зарплату, ніж людина може отримати в сусідній країні”, – додав народний депутат.


Андрій Іванчук наголосив, що саме зростання зарплати стане поштовхом для повернення українців на Батьківщину. Він зазначив, що на Західній Україні вже є підприємства, де бракує кадрів.


Крім іншого Андрій Іванчук відзначив, зокрема, і позитивну тенденцію у ремонті доріг в Західній Україні.


“У 2014 році ми прийняли рішення, що дороги не потрібно будувати шматками. Їх потрібно будувати від одного населеного пункту до іншого. За 4 роки в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Закарпатській областях зроблено чимало роботи. Якщо зберегти цю тенденцію й нарощувати темпи – результат говоритиме сам за себе”, – резюмував представник “Народного фронту”.

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх