Кандидати Таран та Богодист не знімуть свої кандидатури на користь кандидату Шаповалову

11.10.2012, 16:45 Переглядів: 4 441

Кандидати Таран та Богодист не знімуть свої кандидатури на користь кандидату Шаповалову  Кандидати Таран та Богодист не знімуть свої кандидатури на користь кандидату Шаповалову

Віктор Таран, Дмитро Богодист

 

10 жовтня сайт «Полтавщина» опублікував інформацію такого змісту: «В 146 окрузі (центр – Кременчук) планується об’єднати голоси опозиційної громади на користь самовисуванця Юрія Шаповалова. Планується віднести йому у «скарбницю» рейтинги представника «Батьківщини» Віктора Тарана і від «УДАРу» Дмитра Богодиста».

 

«ТелеграфЪ» звернувся до керівника виборчого штабу партії «УДАР» в Кременчуці пана Бикова. Ми запропонували підтвердити або спростувати поширену інформацію про зняття кандидата Богодиста. Пан Биков засвідчив, що жодних узгоджених партійних документів щодо цього не отримував. Усної інформації теж не було. Наскільки йому відомо, офіційних переговорів щодо зняття з перегонів ніхто з кандидатом від «УДАРу» паном Богодистом не вів.

 

Олександр Курилов – довірена особа кандидата від об’єднаної опозиції пана Тарана – також засвідчив «Телеграфу», що кандидат Таран не планує знімати свою кандидатуру з виборчих перегонів. Розпоряджень з такими вимогами від керівництва партії «Батьківщина» він не отримував.

Теги: выборы-2012
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх