Інша Жінка подарувала обладнання для Особливої Майстерні

25.12.2020, 18:00 Переглядів: 2 613

 

20 грудня громадська організація «Інша Жінка» спільно зі Штабом волонтерів Кременчука завітали у гості до майстерні, подарувавши талановитим майстрам швейну машину і витратні матеріали для поробок, які у подальшому допоможуть створювати сувеніри для продажу.

За словами кураторок  проекту Марини Куркач, Інни Бутенко та голови ГО «Інша жінка» Юлії Цибульської, допомога дітям та дорослим з особливим потребами соціалізуватися та мати змогу отримати сучасну професію, з гідним доходом – це пріоритет в їх діяльності. Дівчата реалізують інший проект, який допоможе незрячим людям отримати нові професії, але про це згодом.


Вечір в Особливій Майстерні пройшов тепло і затишно. Діти зібрали маленькі ялиночки, отримали новорічні чобітки зі своїми першими заробленими грошима та поласували пирогом від Наталі Кожевнікової.


 

Про Особливу Майстерню:

Особливу Майстерню неймовірні матусі створили для своїх дітей у лютому 2020 року. Ідея проєкту полягає у тому, щоб навчити дітей і підлітків з інвалідністю відчувати контроль над власним життям, працювати, заробляти кошти і не залежати в майбутньому від допомоги "ззовні". Відвідувати заняття у майстерні можуть всі бажаючі. Зустрічі переважно проводять у вихідні дні.


- Наша основна мета у тому, щоб у профорієнтаційній роботі для людей з інвалідністю не виникало таких складнощів та щоб маленька «Особлива майстернЯ» виросла в соціальне виробництво.

Кожен, хто купує іграшки, створені руками особливих дітей, підтримує соціальний проєкт "Особлива майстернЯ", який дає можливість підліткам з інвалідністю творчо й професійно розвиватись. Але ми дуже хочемо, щоб сувеніри, які виготовляють наші діти, купували не із жалю, а тому що вони якісні, гарні та конкурентоспроможні,

- пояснює Світлана Горєва.


Команда ШВК висловлює вдячність кожній людині, яка допомогала нам у підготовці подарунків:

Марина Сімак, Ольга Кривцун, Віталій Смірнов, Євген Федотов, Катерина Венгер, Надія Одношевна, Марина Довойно, Ірина Гуржій, Надія Михайлова, Кристина Демидова, Наталія Кондратюк, Яна Купцова, Наталі Кожевнікова, Сичева Наталія. Дякуємо, Ви нереально круті!


Ми впевнені, що свого часу Особлива майстернЯ зросте в грандіозне соціальне виробництво, яким Кременчук буде пишатися. Чекаємо у продажу екоторбинки, створені з любов'ю, і завжди підтримаємо розвиток такого дивовижного проєкту.


Слідкувати за новинами особливих майстрів можна у:

Facebook 


Instagram


Дізнатися більше про майстерню можна, переглянувши ефір «Відверто про Волонтерство»  


 

Якщо Ви також в захваті від Особливої майстерні, приєднуйтесь! Будь-яка участь важлива: часом, ідеями, коштами.


Штаб волонтерів Кременчука


www.divergentwoman.com/kremenchukvolunteer


+38 050 149 70 63 Інна Бутенко

+38 067 782 28 64 Марина Куркач


Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх