На День міста відбудеться перший жіночий фестиваль «Жінки у НЕ-великому місті»

17.09.2019, 17:30 Переглядів: 2 453

Громадська організація «Інша Жінка» організовує фестиваль для жінок на День міста за концепцією відомого серіалу

  

 Що хвилює сучасну жінку? Мода, краса, кар’єра, діти, сім’я, освіта, відносини з чоловіками, спорт, реалізація свого потенціалу – цими питаннями опікуються жінки по всьому світу, і в цьому така схожість між героїнями відомого серіалу та іншими жінками.


«Інша Жінка», вивчаючи та розуміючи проблеми  жінок та питання, які цікавлять кожну, вирішила зробити Перший жіночий фестиваль у Кременчуці на День Міста - Жінки у НЕвеликому місті.


Очільниця ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська коментує ідею створення заходу: «Ми вирішили запакувати серйозні наміри з просування гендерної рівності та економічної самостійності жінок у цікаву та привабливу обгортку фестивалю та, разом з іншими жінками, розказати, показати, довести, що вона може більшого.


Мета фестивалю - об’єднати сучасних жінок міста в єдину спільноту та допомогти подолати внутрішні страхи, стереотипи суспільства та інші «невидимі» перепони, що є на шляху до розвитку та успіху кожної жінки.

День міста - гарна нагода зібратися разом та познайомитися ближче. Тому що жінка підтримує жінку, а не навпаки»


 Отже, що потрібно, аби потрапити на фестиваль? Просто бути в певний час у певному місці

Ставте нагадування щодо:
 Коли? 27 вересня
 Час? З 16:00 до 20:30
 Де? Парк Придніпровській, Літня сцена
 Вартість? Вхід безкоштовний 
 
 Як розказали в організації, вони готують для кожної жінки щось дуууже особливе. Ну дуууже насичена програма, декілька локацій та червона доріжка. Безліч майстер-класів у форматі «жінка для жінки». Безліч історій про успіх. Спеціальна гостя заходу - жінка, яка власним прикладом доводить, що все можливо, та заряджає на успіх не гірше, ніж Кашпіровський.
 
 Але про все розкажуть пізніше. Тому очікуємо на анонси та йдемо фестивалити разом?




Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх