Що чути в місті?

11.10.2007, 15:10 Переглядів: 1 710
Понеділок, 8 жовтня, 14.00.

Ірина, медсестра:

- Ну, взагалі багато чого обговорюють. Навіть після виборів розмовляють про політику. Про закриття Крюківського мосту говорять тільки ті,  хто живе на Раківці чи у Крюкові. У мене багато таких друзів. Усі вони дуже обурені. Адже ремонтні роботи ніякі не ведуться, а сам міст закрили.

Михайло Якович, пенсіонер:

- Про що можуть розмовляти пенсіонери, тільки про пенсії. Усі знають, що на наші пенсії неможливо жити. До того ж після виборів ціни на продукти харчування дуже підстрибнули. Тепер за ті харчі, що раніше купували, доводиться платити втричі більше.

Максим, безробітній:

- Я за натурою оптиміст. Тож на всі проблеми дивлюсь з усмішкою. Та й  проблем ніяких важливих немає. Особисто мене все у нашому місті влаштовує. Ось, наприклад, погода подобається. Наше місто дуже гарне, а особливо восени.

Світлана, бухгалтер:

- Я дуже люблю своє місто, але воно страшенно брудне. Я думаю, при тих фінансових можливостях, що має Кременчук, ми можемо жити просто супер. Ну, я розумію, у великих містах, куди приїздить багато людей, неможливо услідкувати за всім. А наше місто досить компактне, тож можна і прослідкувати хоча б за чистотою.

Роман, слюсар:

- Після виборів сильно піднімаються ціни, зокрема, на бензин та на продукти. Особливо зараз страждають молоді люди та пенсіонери. Молодим людям украй важко працевлаштуватись хоч кудись. Дуже дорого наймати квартиру. Хотілося б, щоб нам жилось краще.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх