Що чути в місті?

20.09.2007, 19:09 Переглядів: 1 476
Понеділок, 17 вересня, 14.00.

Юрій, дизайнер:

- Мене особисто хвилює лише одна тема. Про ремонт Крюківського мосту. Я живу на Раківці, тож мені цікаво і потрібно знати, як я буду добиратися на інший берег. Не хотілося б, щоб із цим виникали проблеми. А їх, я думаю, не уникнути.

Владислава Павлівна, пенсіонерка:

- Що чути в місті? Єдина тема – перевибори. Хоча, знаєте, уже дуже набридла політика. Але що ж робити? Усі щось обіцяють, але нічого не роблять. Та на вибори, думаю, підуть усі. А якже же інакше? Також багато розмов ходить щодо приїзду Юлі Тимошенко.

Юля, школярка:

- Мені не подобається, що люди старшого віку ставляться до молоді з огидою, мовляв, ми зіпсовані. Я так не думаю. Молодь у нашому місті здебільшого інтелігентна та розумна. Тож не варто лаяти геть усіх. Я вважаю, у наш час просто у людей трохи змінились цінності, і все. А щодо міста, я думаю, що все гаразд. Кременчук розвивається, будується, то ж все добре.

Катя і Юлія, студентки:

- Хотілося б вказати на те, що у нашому улюбленому місті Кременчук майже немає місць відпочинку. Де молоді проводити свій вільний час? От і мусимо гуляти або біля річкового порту, або на «Пентагоні». А на Раківці то й взагалі немає культурних місць. Потрібно владі щось із цим робити, якось боротися.

Віктор, пенсіонер:

- Ну а які ще можуть бути теми для розмов? Політика, а точніше-вибори. Он в останні дні дуже багато велося розмов про приїзд Тимошенко. Я особисто не знаю, коли вона там мала приїхати. А взагалі просто набридло вже це. Залишається якось пережити ці вибори.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх