Чи варто повернути ДАІ їх колишні повноваження?

13.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 640
Вівторок, 11 вересня, 17.00.

Надія Іванівна, пенсіонер:

- Я не пов’язана з машинами, тож я в цьому не розуміюся. Єдине, що я хотіла б, щоб ДАІ мали право штрафувати водіїв-порушників дорожнього руху. Бо інколи неможливо перейти дорогу, водії дуже знахабніли. Заради цього потрібно посилити контроль на
дорогах.

Василь, менеджер:

- Я думаю, що варто повернути інспекторам ДАІ повноваження. Але я за адекватність порушень та покарання. Я вважаю, якщо порушення значне, то і покарання повинно бути відповідне. А інколи можна просто накласти штраф. Інспектори повинні бути справедливими.

Ярослав, студент:

- Я не водій, тож мене це питання не зовсім цікавить. Хоча я вважаю, що не варто їм повертати такі повноваження. Я впевнений, що це приведе до перевищення їх службових обов’язків.

Георгій Федорович, водій:

- Варто. Я сам водій, і я бачу, який безлад панує на дорогах. Неможливо ж спокійно пройтись вулицею, нахабні водії ледве на п’яти не наїжджають. Подивіться, на яких швидкостях зараз машини літають по дорозі. Дуже багато порушень. А скільки зараз людей гине під колесами машин, це ж жах! 

Іван, водій:

- З одного боку, я вважаю, що варто ДАІ повернути повноваження карати водіїв, що порушують правила дорожнього руху. Це було б правильно, тому що зараз на дорогах дуже багато порушень. А з іншого – даішники можуть знову перевищувати свої повноваження.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх