Що чути в місті?

30.08.2007, 15:08 Переглядів: 1 386
Вівторок, 28 серпня, 14.00.

Ганна Генріхівна, пенсіонерка:

– Пенсіонерів хвилюють наші теми – старечі. Якось живем потроху. Виживаємо. Звісно, хотілося б більше, усім хочеться. Але й так нормально. Лише погано, що ото сидиш вдома – ні  на море, ні на відпочинок не поїдеш. Але вже звикли. Вважаю, що молодь зараз живе краще за нас, пенсіонерів.

Андрій, безробітний:

– Мене особисто хвилює те, що наша молодь зараз п’є забагато пива. А це не дуже радує. Я нещодавно прочитав у газеті, що пиво є шкідливим для здоров’я. А ще молоде покоління дуже забруднює наше місто. Тож я думаю, що проблеми молоді зараз дуже актуальні.

Володимир, робітник:

– Уже дуже набридла ця політика. Різні питання про те, кому дістанеться певне посадове місце. Ця хвиля просто захлеснула місто.Одні громадяни кажуть одне, інші – інше. Немає ніякої впевненості. Це й хвилює. Досить спірне питання. Думаю, конкретніше – хто є хто – можна буде сказати лише після виборів.

Валерій, приватний підприємець:

– Зараз хвилюють різні теми. Усього потроху. Наприклад, погода. Дуже спекотно. Люди почувають себе не дуже комфортно. Не знаю, чи сильно це впливає на самопочуття громадян, але думаю, що трохи є.

Настя, школярка:

– Молодь зараз обговорює 1 вересня. Адже починається ще один навчальний рік. Я в цьому році перейшла до 11 класу. Тож мене хвилює тема вибору вищого навчального закладу. Також уже починаю думати про майбутній випускний. Хочеться, щоб він став незабутнім.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх