Що чути в місті?

9.08.2007, 16:08 Переглядів: 1 514
Вівторок, 7 серпня, 14.00.

Надія, працівник:

- Чула, що була пожежа на Зеленому острові. Але подробиць я не знаю, хотілося б дізнатись. Також хвилює ситуація з малосімейками, я так і не зрозуміла будуть іх приватизовувати, чи ні, чомусь місцеві газети про це мало пишуть. 

Тетяна Павловна, пенсіонерка:

- Дуже непокоїть сміття на вулиці. Ось наприклад, в Комсомольську чистіше. Влітку там завжди усюди багато клумб, усюди квіти.Так гарно! Не те що у нас. Ще не подобається високі ціни на продукти, але кого винуватити в цьому я не знаю.

Юлія, студентка:

- Не подобається засмітченість нашого Придніпровського парку. Інколи їдешь, а усюди купи сміття лежать. Дуже неприємно, адже туди люди ходять відпочивати.  Теж саме стосується і пляжів. Також увечері в багатьох районах Кременчука не працують ліхтарі, це, на мій погляд, небезпечно.

Адрій, музикант:

- Я сам із Запоріжжя. Та ваше місто мені подобається. Тільки забагато сміття. А що стосується чистоти Дніпра,то я знаю, що в інших містах воно ще більш забруднене. Та хотілося, щоб у вас було  більше парків, де можна посидіти та відпочити.

Анатолій, дизайнер:

- Все що зараз турбує це занадто спекотна погода. На роботі тільки кондиціонер і рятує. Ще останнім часом молодь багато палить, я за здовий образ життя,тож треба запровадити якусь кампанію проти паління. Заохочувати їх до спорту, навчання.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх