Що чути в місті?

2.08.2007, 16:08 Переглядів: 1 624
Вівторок, 30 липня, 14.00.

Юля, абітурієнтка:

- Наразі студенти відпочивають від вступних іспитів і набираються сил, щоб з вересня розпочати навчання. Що стосується одинадцятикласників, то їх більше хвилює питання вибору вищого навчального закладу. Також майбутні випускники хвилюються щодо тестування, яке на них чекає наступного року.

Лариса Георгіївна, викладач музичної школи:

- Мене більш за все хвилює питання трудовлаштування молоді. Студенти закінчують вузи, мають вищу освіту, але не можуть забезпечити собі нормальне життя. А все через те, що їм пропонують низьку заробітну плату. Наприклад, я чула, що в Києві заробітна плата приблизно дорівнює 2-3 тисячі. А у нас у Кременчуці десь 700 гривень.

Володимир Тимофійович, пенсіонер:

- Я пенсіонер, і мене особисто нічого дуже не хвилює. Чесно кажучи, я своєю пенсією задоволений, на роботу вже не треба ходити. Тож сиджу, відпочиваю. Зараз усі говорять про спеку, але я вважаю, що в затишку можна сидіти без проблем.

Анна, студентка:

- Молодь наразі говорить про Сорочинський ярмарок. Наприклад, я з друзями збираюсь поїхати. Думаю, буде класно і цікаво. Також обговорюють святкуавння Дня незалежності. А щодо проблем, то не подобається стан нашого міста – воно дуже брудне.

Артур, студент:

- Зараз у більшості городян одна тема для обговорення - День незалежності. Думаю, усі з нетерпінням очікують цього свята. Цікаво, хто із зірок естради буде запрошений на святкування. Також люди хочуть провести з користю останній місяць літа. Ходять на пляжі. Авжеж, вони брудні, але це нікого не зупиняє.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх