Що чути в місті?

14.12.2006, 19:12 Переглядів: 1 612
– У нашому місті все нормально, крім того, що немає де відпочити. Є заклади, куди нормальна людина не піде, а якщо знаходиться щось гідне, то коштує дорого.

Василь, студент

– У нашому місті все нормально, крім того, що немає де відпочити. Є заклади, куди нормальна людина не піде, а якщо знаходиться щось гідне, то коштує дорого. Тобто для простого студента це неприйнятно. Зараз мені дуже важко суміщати навчання та роботу. А в наш час не працювати студенту неможливо, треба ж свої гроші мати. Щодо політики, то зараз вона вже кожного дістала, тому намагаюся не думати про неї.

Анастасія Пантеліївна, пенсіонер

– Ліки зараз дуже дорогі, та й саме лікування не дешеве. Подорожчали також  і прийоми лікарів у приватних клініках. Це обговорюють усі пенсіонери. Також велика проблема для пенсіонерів це те, що підвищили квартплату. Зараз заплатимо, а на життя нічого не залишиться. Я вважаю, що в цьому винна влада.

Віктор Олексійович, інженер-технолог

– Мене хвилює ціна на продукти, вона дуже швидко зростає. Також мене хвилюють міжнародні проблеми. От, наприклад,  вступить Україна в НАТО чи ні. Мені не хотілося б, щоб так сталося, бо я вважаю, що НАТО нам не потрібно, і я категорично проти нього.

Віра Гаврилівна, пенсіонер

– Занепокоєна підвищенням плати за квартиру. Обговорюємо це в сім’ї, бо це реальна проблема. Одна плата за тепло скільки коштує. А з хороших новин – це підготовка до Нового року, очищення вулиць від бруду, мені це подобається, ялинку скоро будуть ставити. Цього очікуємо з задоволенням та з радістю. 

Лідія Петрівна, контролер ВТК

– Нам  з чоловіком не подобається стан міських доріг. Ніде на пішохідних переходах не позначені «зебри». А водії є такі, якщо «зебри» нема, то він їде і навіть на світлофор не звертає уваги. Також не подобається розклад руху автобусів, після роботи майже неможливо вибратись.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх