Що чути в місті?

26.10.2006, 17:10 Переглядів: 1 426
Понеділок, 23 жовтня 2006 року, 15.00.

Віра Іванівна, підприємець

- Людей турбують ціни на енергоносії. Ціни на продукти. Люди помічають тенденцію росту цін. Це основне зараз, бо відбивається на бюджеті. Якщо раніше можна було на 10 гривень харчуватися в день, то зараз і 30 мало. Решту тягнуть енергоносії, комунальні платежі. А субсидіями поки що не цікавилася. Я людина працююча, хоч і на пенсії.

Лєна, менеджер з реклами

- Мене хвилює опалення. Я живу на І Занасипі. У нашому районі вже цього року практикували відключення гарячої води. А опалення не підключали до останнього. Навіть коли настало похолодання. Дитсадок і той стояв холодний. Я вимушена була дитину залишати вдома. Зараз ніби-то включили. Як буде далі – невідомо.

Сергій, будівельник

- Я щойно повернувся з Петербурга. Порівняв з тими, що у нас. Повірте, вони такі ж самі. Пітерський маршрутний автобус коштує стільки ж, як і в нас. Таксі також. От тільки зарплати різні. Там вони набагато більші. Якщо в Пітері жити, то дещо навіть дешевше виходить. А тут про людей ніхто не дбає.

Валерій Євгенович, слюсар

- Проблема для людей – гаряча вода і оплата за неї. Та й за всі комунальні послуги. Ну, уявіть собі – трикімнатна квартира мені обходиться в 440 гривень, якщо раніше я платив 240. Оце так піднялася оплата! І про які там субсидії кажуть! Трудимось всією сім’єю, стараємось. І дружина, і син, і я. Для того, щоб заробити більше грошей. А як же інакше?

Галина, мешканка Кременчука:

- Що це таке, що я вже чотири місяці не можу провести телефон? Якихось 10 метрів кабелю не можуть прокласти – не можуть прислати трактора. 600 гривень вулицею заплатили. Тепер не можемо і гроші забрати. Написали навіть у Полтаву в 'Укртелеком' і звернулися у штаб до Януковича. Тепер я вже сама найматиму когось, 1000 гривень платити, щоб ті метри прорили.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх