Що чути в місті?

13.10.2006, 18:10 Переглядів: 2 018
Понеділок, 9 жовтня 2006 року, 13.00.

Наташа, перукар

– Спробуйте порівняти пологові будинки. Той, що у місті, і той що на Раківці. Це небо і земля. Якщо побувати у Центрі планування сім’ї в міському пологовому будинку, то побачиш, який персонал там уважний. Підбирають медикаменти, радять, як дешевше, зателефонують, щоб нагадати про процедури. Це завжди приємно, коли тобі приділяють увагу. І сам Сергій Григорович, який очолює Центр, прекрасний лікар.

Роман, міліціонер

– Люди кажуть, що пора Верховну Раду розігнати. За те, що ціни піднімають. Та й міліції погрожують зменшити зарплати вдвічі та збільшити стаж. Це зміни, які не дуже радують. При цьому робота у міліції не з легких. Цілодобово доводиться чергувати. І кожного дня працювати.

Геннадій, менеджер

– Для людей важлива економічна стабільність. А найголовніше – це газ. Оплата за нього. Як ми переживемо зиму. Люди бояться, що залишаться без тепла. Чи не повториться таке, як в Алчевську минулої зими?

Діма, архітектор

– Люди скаржаться на брак часу. Представникам моєї професії це особливо знайоме явище. Багато часу в нас йде на креслення. Само собою витрачаєш час на творчість. Щоб придумати якусь ідею, треба багато часу. Інколи це не лише дні, а й ночі. І, знаєте, коли твориш, навіть гроші тоді стають другорядним фактором.

Олена Іванівна, пенсіонерка

– Я новий мешканець у цьому місті. Переїхала лише в січні. Але можу сказати, що Кременчук дуже хороше місто, але дуже брудне. Бруднішого не бачила. Ні в Полтаві, ні в Комсомольську, ні в Києві такого немає. Найперша причина цьому – некультурність самих людей. А ще мені здається, що керівники міста на це теж не дивляться. Хіба вони не бачать, як двірники прибирають і що вони виходять на роботу о дев’ятій чи десятій ранку. Згадайте часи, коли ми йшли на восьму ранку на роботу і місто вже блищало!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх