Що чути в місті?

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 521
Понеділок, 11 вересня 2006 року, 16.00.

Людмила Яківна, робітниця

– В телевізійних новинах бачили, що робиться на сталеливарному та сажовому заводах. Бачимо, що люди не можуть захистити свої права.

Альона, робітниця

– Про перестрілку на сталеливарному заводі. Ця подія зачепила всіх. Ходять чутки про переділ майна, грошей, влади. Але хто за цим стоїть? У кожного свої версії. Невідомо чи нестиме хтось відповідальність за те, що люди постраждали. Отож всіх тривожить: чи не станеться зі мною такого у цьому місті? Що буде далі, якщо за таке ніхто не відповідає?!

Валентин Архипович, колишній донецький шахтар

– Мене цікавить початок роботи сесії Верховної Ради. Я не задоволений поведінкою БЮТівців. А в місті я живу всього рік. Мені сподобався Кременчук. Цього року дуже помітно, як його розбудовують і реконструюють. Подобається гуляти в парку.

Валентина, юрист

– Найважливіше, що люди вже пішли платити за квартиру і дізналися про реальні суми, які їм виставили. Всі це й обговорюють. Принаймні ті, хто оплатив. Бо це найбільша зміна, що торкнулася всіх, без винятку. Людям дуже важко, бо витрати в декілька разів більші, ніж у минулому місяці. А ось далі з електроенергією «порадують». Що вже буде там після Нового року?

Віталій Михайлович, адвокат

– Люди завжди обговорюють якісь події, що виходять за рамки буденності, які є резонансними і надзвичайними. Ясно, що про захоплення стальзаводу говорять. Те ж саме відбувається з сажовим заводом.  Це теж на устах. На мою думку, це насилля. Беззаконня не може бути. Люди засуджують це.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх