Чому ви читаєте газету «Кременчуцький ТелеграфЪ»?

7.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 572
Понеділок, 4 вересня, 2006 року, 9.30

Напередодні Дня народження «Кременчуцького Телеграфа», ми вирішили запитати у постійних читачів газети, чому вони вибрали саме це видання. Це аби подивитися на себе збоку: як ми виглядаємо у свої вісім років. Серед перехожих, яких ми зустріли, більшість виявилася саме нашими читачами.

Катерина Василівна, службовець

– Я читаю в цій газеті в основному міські новини. Програма телепередач дуже хороша. Мені, принаймні, підходить. Кросворди розгадуємо. Та увесь зміст «Телеграфа» завжди цікавий!

Олександр, будівельник

– Мені подобається, що в цій газеті всього потроху – для людей будь-яких уподобань та інтересів. Але, безумовно, новини міста в «Телеграфі» найактуальніші. Це  стосується і політики, і економіки, і життя простих громадян. Добре, що можна прочитати про інших людей.

Юля, продавець

– Коли я хочу дізнатися, що відбувається в Кременчуці, я купую «ТелеграфЪ». Все, що мусить бути в газеті, є в «Кременчуцькому Телеграфі». Гарна реклама, точний гороскоп, смішні анекдоти.

Микола, будівельник

– Коли я відкриваю «ТелеграфЪ», то читаю все підряд. Від початку до кінця. Мені цікава і статистика, і кримінальні новини. А найбільше я користуюсь рекламою. У «Телеграфі» вона дуже зрозуміла і доступна. Мені це потрібно за родом діяльності. Але перше, що роблю, коли встаю о шостій ранку, це розгадую ваш кросворд.

Кременчужанка

– Насамперед, у цій газеті є всі кременчуцькі новини. Якщо я хочу про щось дізнатися, я купую «ТелеграфЪ». Я постійний покупець цієї газети. Бажаю працівникам редакції благополуччя та успіхів.

Віталій, студент

– Мені подобаються анекдоти в «Телеграфі». Також завжди читаю спортивну сторінку. Найбільше цікавлюсь рубрикою «СМС-експерт». Там завжди можна прочитати, що думають прості люди про життя міста. Щоправда, сам ще не писав СМС-ок.

Лариса Андріївна, педагог

– Моя улюблена рубрика «Що чути в місті?». Я так розумію, що я туди автоматично потрапляю?! Цікаво почитати, про що думають люди. Це ексклюзив, якого немає в інших виданнях.

Ольга Федорівна, педагог

– Мені подобається, що новини в «Телеграфі» подаються лаконічно, а всі матеріали доступні за змістом і актуальні.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх