Що чути в місті?

1.09.2006, 18:09 Переглядів: 1 618
Понеділок, 28 серпня, 14.30.

Андрій, робітник

– Не подобається те, як проходить дозвілля у молоді. Всі свята однотипні, одноманітні – постійно запрошують одних і тих самих виконавців, які нічим новим не можуть здивувати публіку. І День Незалежності у нашому місті пройшов якось не дуже урочисто, незважаючи на те, що це була вже п’ятнадцята річниця. Молоді хочеться побачити щось новеньке, не таке, як завжди.

Марина, студентка

– Мене, як молоду дівчину, непокоїть кримінальна обстановка в місті. Іноді навіть страшно ввечері пройтися парком! Обкурена, п’яна молодь постійно чіпляється до нормальних, адекватних людей. Ще й мобільні телефони крадуть.  Куди дивиться міліція? На пішохідному переході не можна нормально пройти, бо машини зупиняються прямо на „зебрі”.

Настя, школярка

– Молодь зараз обговорює фестивалі „Снікерс Урбанія”, що пройде цієї суботи в Києві та „Екстрім-зон” у Кременчуці, в неділю. Багато хто хоче потрапити на обидва заходи, адже там збирається „найпросунутіша” молодь з різних міст. Кажуть, і в Києві, і в Кременчуці на вихідних, буде багато цікавого, багато музики, екстріму та драйву.

Володимир, студент

– Мене, як і всіх студентів, зараз турбує все, що пов’язано зі студентським життям. Навчання дороге. А ще, наприклад, зараз ходять чутки, нібито нам збираються відмінити різні пільги  –  у тому числі і знижку на проїзд у громадському транспорті.. Це, звичайно ж, погано.

Альона, модель

– Я приїхала в Кременчук до подруги і вирішила піти на матч «Кремінь» – «Шахтар-3». Була вражена станом кременчуцького стадіону! Можна було б мати і кращий, все ж таки «Кремінь» у другій лізі. Дуже здивувала поведінка кременчуцьких футбольних фанатів. Обличчя розмальовано синьо-білим кольором, величезні барабани та крики «Шахтёр поражён!» (донеччани програли). Таких фанів навіть у «Динамо» ще треба пошукати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх