Що чути в місті?

28.07.2006, 10:07 Переглядів: 1 390
Понеділок, 24 липня 2006 року, 11.50.

Микола Йосипович, будівельник

– Готуємо місто до зими, допомагаємо комунальникам. Перекриваємо покрівлі. У місті багато пошкоджених покрівель. Взагалі у старих будинках давно пора зробити капітальний ремонт. Але найбільша проблема міста – незаплановане будівництво. На будь-який вільний майданчик намагаються всунути магазин. Зникають зелені зони. Кажуть, що не даватимуть дозволів на будівництво, поки не буде генплану. Але «великим» людям навіть Держконтроль не указ, хоч він і метушиться.

Олена, історик

– Я лише сьогодні вранці приїхала з Москви, тому не знаю, що кажуть у місті. А особисто в мене була єдина думка: показати дитині Київ. Тож турбувало, чи прибрали намети на майдані. Мене турбує насамперед питання безпеки нас – туристів, які приїздять в Україну. Бо якусь небезпеку все ж відчуваєш, коли таке на вулицях.

Слава та Лариса, жителі Якутії

– Ми вже місяць у Кременчуці. Мандруємо також іншими містами України. Чули, що краще не їхати в Окунівку, бо там – намети замість обіцяного комфорту. Купляють людей обіцянками, а благоустрою не надають. Краще вже через турагенцію взяти путівку
Взагалі ми дуже вболіваємо за Україну і особливо за Януковича, чули й тут за нього більше людей, ніж за Ющенка та Тимошенко.

Юрій Володимирович, робітник

– Про бійки  у Верховній Раді. Про оті безглузді бійки. Люди говорять про це тому, що від депутатів ми залежимо. Шкода, що в них є недоторканність. За такі речі треба саджати. Якщо люди б’ються на вулиці, їх одразу міліція забирає. А тут – на виду у всієї країни.

Вікторія, музикант

– Я народилася в цьому місті і завжди приїжджаю сюди в гості до мами. Тут цікавляться політикою і обговорюють становище в основному у Верховній Раді. Обговорюють також підвищення тарифів. Пенсіонери засуджують такий крок і дуже засмучені через це. Хоча сподіваються на краще. От так і на дощ сподіваються, якого чекають на свої городи, бо там все сохне і просить вологи.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх