Що чути в місті?

13.07.2006, 18:07 Переглядів: 1 618
Понеділок, 10 липня, 11:00.

Наталя, молода мама

– Мене хвилює майбутнє моєї дитини: в якому місті житиме, чи чисте воно, чи спокійне? Турбує мене й те, що молодь зараз дуже буйна, особливо на свята під час різних масових гулянь. Постійно запускає феєрверки та петарди під вікнами. Вся ця піротехніка, звичайно ж, без дозволу, а міліцію це не турбує.

Олександр Іванович, приватний підприємець

– Останнім часом обговорювались політичні події, Чемпіонат світу. Взагалі-то, я вболівав за збірну Франції, але так вже склалося, що вони програли італійцям. Не пощастило їм, до того ж, італійська збірна – дуже сильна команда, просто фінал був „змазаний” видаленням Зідана. Ще, звичайно ж, турбує майбутнє моїх онуків, хотілося б їм дати те, що свого часу накопили ми, в чому, можливо, колись собі відмовляли.

Ольга, продавець

– Мене зараз турбує підвищення цін. З липня піднялася квартплата, продукти харчування „підскочили”. Ціни на товари зараз просто не реальні, а зарплата стоїть на місці, якою маленькою була, такою і залишилась. Просто не розумієш, як можна вижити при цьому, де шукати вихід з цього скрутного становища...

Михайло, приватний підприємець, водій

– Мене, як приватного підприємця, обурює те, що для підприємців газ дорожчий, аніж для звичайних мешканців міста. Для населення та заводів газ коштує 400 гривень, а мені, водієві, доводиться купувати по 1600 гривень. Обіцяють, що взагалі буде по 1620. Несправедливість якась.

Марія Євгенівна, пенсіонерка

– Мене турбує те, як жити пенсіонерам на таку малу пенсію. Хотілося б, аби влада пожила на 300 гривень хоча б один місяць, більше не треба, а то поробили собі зарплатню по 20тисяч! А у Верховній Раді що діється? Досі не можуть обрати прем’єра! Портфелів їм не вистачає? Так я можу їм пошити!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх