Що чути в місті?

25.05.2006, 16:05 Переглядів: 1 350
Понеділок, 21 травня 2006 року, 19.50.

Лариса Вікторівна, пенсіонерка

– На дачі повним ходом іде робота. От і обговорюємо, як пенсіонеру себе забезпечити. Про те, що люди вже травляться від тих ядів, що застосовують проти шкідників. Треба вже переходити на органічні засоби. От недавно купила один з таких. Буду пробувати. Обов’язко збираю мульчу. Зовсім нещодавно цим зайнялася. Раніше цього ж не було, в будь-якому випадку ми руйнували структуру грунту. Треба відновлювати його.

Юра, студент

– Про Євробачення. Кажуть про те, що виграла група з ідіотською назвою, костюмами та іміджем. Мабуть, наступного разу виграє якась група типу „Маскарад”.
Хоча зараз мене більше турбує мій диплом. Особливо терміни. Я зараз ні про що не думаю, лише про електромеханіку (сміється).

Григорій Миколайович, підприємець (з друзями)

– Ми сьогодні дізналися, що це День Святого Миколая. Мене завжди хочуть „розкрутити” на це свято. А я народився в лютому, отож кажу всім, що я „зимовий” Миколай. Та доводиться все одно платити і взимку, і влітку (сміється). Щоразу ми відзначаємо це свято. Ось і сьогодні зустрілися.

Рома, монтажник

– Ми взагалі-то з друзями говоримо про дівчат. Про їх зовнішність, про те, які вони бувають. Молодих людей хвилює любов. Це найголовніша подія, яка відбувається весною. Решта відходить на задній план і не хвилює нас.

Олена, студентка

– У ці дні обговорюється Євробачення. Всі говорять про переможців. Чула, що багатьом не подобається. Але я відношусь до тих, кому подобається. Вони оригінальні. Як виглядом, так і виступом. Мені подобається така музика і такі пісні. Нинішній концерт Євробачення був просто супер. Я дуже вболівала за нашу землячку Тіну Кароль. Вона була просто лялечка.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх