За гратами – телевізор з „Поля чудес”

12.05.2006, 16:05 Переглядів: 2 096
Колишній працівник Кременчуцької колонії випросив у Якубовича подарунок для своїх вихованців..
Володимир Квітка, який працював раніше вихователем у дитячій колонії, передав керівникові цього закладу Леоніду Бондаренку та його заступнику Анатолію Гусаку телевізор TOSHIBA для хлопців, які відбувають покарання

Минулої п’ятниці Кременчуцькій виправно-трудовій колонії колишній вихователь цього закладу Володимир Квітка  зробив подарунок – телевізор TOSHIBA. Він отримав його на телепрограмі „Поле чудес” в Останкіно спеціально для вихованців колонії.
Колись років 15 тому Володимир Павлович разом з вихованцями запровадив цю гру у колонії: з ДВП зробили барабан, намалювали сектори, зробили муляжі відеокамер. Телепрограма в ті часи лише злетіла на  пік популярності, отож прижилась серед хлопців, які відбувають покарання.
Цього року вже на пенсії пан Квітка вирішив спробувати щастя і, відіславши кросворд до Москви, невдовзі отримав запрошення на зйомки. Володимира Павловича поселили в готелі Останкіно разом зі студентом із Тули – майбутнім фіналістом, про що він тоді ще не знав. Разом з ним приїхали дружина та онука, привезли подарунки: вазу, варення, „сало і спирт” в якості могорича.
Нашого земляка, певне, як і всіх, зарані попередили про непростий характер Якубовича. Однак, незважаючи на те, що грізний ведучий в „пух і прах” розносив своїх операторів, пан Квітка виконував власні пародії пісень і передавав привіти. Щоправда, ще невідомо, що „виріжуть”, а що залишиться. За 15 хвилин до запису програми Володимир Квітка показав Леоніду Якубовичу шматок колючого дроту і сказав, що проситиме для своїх вихованців сувенір, як для ініціаторів „Поля чудес” у своєму закладі. З реакції ведучого наш герой зрозумів, що подарунок забезпечено.
У грі треба було відгадати слово „чеснок”. Та виграти пану Квітці не судилося. Трохи засмутився. Але, каже, що не подав виду. Володимир Павлович передав до музею „Поля чудес” колючий дріт, „щоб знала вся планета, що існує велика проблема – дитяча злочинність”.
Кременчужанин отримав традиційний подарунок, який давали всім учасникам – DVD-програвач, а ще – телевізор для колонії. Його поставлять у відділенні для новоприбулих. Зараз, за словами начальника колонії Леоніда Бондаренка, тут відбувають покарання близько 300 хлопців за тяжкі злочини (раніше бувало й до 1000). Щотижня з усієї України сюди прибуває два-три неповнолітніх.
19 травня  о 17.55 вихованці колонії зберуться біля екранів телевізорів. Того дня на ОРТ показуватимуть гру „Поле чудес”, у якій брав участь Володимир Квітка.
„Перш за все, тут відбувають покарання діти. І варто пам’ятати, що вони не втрачені для суспільства. Принаймні, скільки я пам’ятаю, колектив прикладав усі зусилля для того, щоб вони вийшли звідси нормальними людьми”, – сказав „Телеграфу” на закінчення Володимир Квітка.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх