Що треба зробити, щоб Кременчук став чистішим?

7.04.2006, 10:04 Переглядів: 1 843
Понеділок, 3 квітня 2006 року, 18.00.

Сергій, електромонтажник

– Не смітити. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Навряд чи в моїх силах зробити щось для міста взагалі, принаймні на даному етапі. Я просто намагаюсь залучати своїх друзів та приятелів до чистоти. Наприклад, кажу: „Не кидай сміття, он через 10 метрів - урна”.

Олександр, дистриб’ютор

– Підняти культуру населення. Поставити більше урн та контейнерів для сміття. До речі, контейнери мало вивозяться і їх не вистачає. Особисто я обіцяю кидати сміття тільки в урни. Я живу на Молодіжному. Там видно труд двірнички. А ось у центрі дивлюсь – не дуже чисто. Значить, ЖЕД погано працює.

Яна, працівник торгівлі

– Можливо треба в школах ввести спеціальний предмет для дітей. Щоб вони знали – забруднювати вулиці не можна. Я чула, що у Вінниці є такі предмети, які дозволяють дітям про це дізнатися.

Олександр-тато і Олександр-син

– У нас є Молодіжний парламент. Хай агітує молодь любити свій край, місто. Суботники теж непогана справа. Але для цього в кожному будинку мусить бути людина, яка організує його. Я сам жив у кооперативному будинку, то пам’ятаю, що особливо весною організовували прибирання. Саджали дерева, білили. А зараз живу в будинку з „убитим” майданчиком, навіть з дитиною ніде погуляти. Якби ЖЕД надав інвентар (турнічок, шведську стінку), мені було б неважко встановити його, попросив би мешканців, і зробили б за день. Головне – організувати. Мені здається, це функція влади. Голосували ж за мера. Хай активізує наближених до нього людей. Щоб жити було веселіше.

Валерій Степанович, електрозварник

– Ой-йо-йо! Навіть не знаю. Оці різні упаковки кидаються мимо урни. Де біля установ урни? Ніде майже нема! Комунгосп мусить встановити урни на кожні 100м. Я особисто запропонував би організувати суботник навколо свого будинку. Як на мене – чудова ініціатива – повісити оголошення, запросити мешканців своєї дев’ятиповерхівки і навести порядок капітальний хоча б один раз на рік, щоб гарно було у дворі.

Галина Іванівна, інженер

– Собачки повинні вигулюватися в місцях вигулу. Адже сесія міськради їх відводила і затверджувала. Пройде багато часу, поки ми приберемо цей бардак. До Європи нам дуже далеко. Світогляд треба виховувати змалечку. На цей момент мало сподівань, що нинішнє покоління виросте культурним, тому що молодь мало займається спортом, більше – ігровими автоматами, комп’ютерними іграми, пиво п’є.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх