Що чути в місті?

23.02.2006, 13:02 Переглядів: 1 703
Понеділок, 20 лютого 2006 року, 12.30.

Сергій, слюсар

– Проблеми у всіх одні і ті ж. Як кажуть: прожити і дожити. А насущні розмови – про вибори. Кожен з надією говорить про своїх кандидатів, про майбутніх обранців. Хоча не всі знають, хто конкретно йде до влади. Вагонобудівники, наприклад, весь час обговорюють, як так могло статися, що на Ющенка такі великі покладалися сподівання, а вони не справдилися. Хтось звинувачує його, а хтось захищає. Обговорюють те, як його підвела команда. Хтозна, хто винен?

Геннадій, мешканець міста

– Людей турбує мерська кампанія, а саме, хто буде в місті керувати після цих виборів. Друге питання, яке хвилює: що буде з цінами на продукти? Прогнозують подорожчання. І третє: як буде формуватися уряд після виборів? Тобто, хто прийде реально до влади. А все залежатиме від того, як сформується більшість у Верховній Раді. Швидше за все це буде так: один табір - „Наша Україна”-БЮТ-соціалісти, другий табір – всі інші. 51% голосів дасть формування Кабінету міністрів.

Люда, мешканка Комсомольська

– Незважаючи на те, що всіх турбує проблема пташиного грипу, за курятиною стоять черги. Ціна ж курячого м’яса не підвищилася. От його й „змітають”.
Олімпіаду обговорюють також, слідкують за ходом зимових ігор в Італії. Мені особисто подобається спостерігати змагання на сноубордах, на ковзанах. Вболіваємо за українців, росіян. Ось нещодавно „засудили” одну росіянку – спіймали на допінгу. А вона нібито й не знала, що то допінг.

Михайло Пантелеймонович, пенсіонер

– Всі говорять про вибори. Старше покоління переймається тим, що Президент наклав вето на закон про дітей війни. Це їх наболіла проблема. Та й – розчарування від влади. Хоча якісь зміни відбулися. Та того, що чекали, не збулося. Президент підірвав свій авторитет своїм особистим оточенням – куми, свати... Ну і про нашумілий меткомбінат. Я чув, що мало хто підтримує його будівництво. Хіба що той, хто має якісь плани на майбутнє, пов’язані з цим заводом.

Олена, масажистка

– В основному про вибори говорять. Особисто я підписалася в декількох списках на регістрацію партій. Зокрема, Партію зелених, бо турбує екологія. Взяти хоча б розмови навколо меткомбінату. Я розумію, що потрібні робочі місця. Але я думаю і про свого сина – яким повітрям він дихатиме. Обговорюють і морози, які ми пережили, про холод в квартирах, про комунальні проблеми. Мені складно було працювати – масаж не зробиш в холодному кабінеті. Особисто це вдарило по моїй кишені. Хочеться весни, тепла, хорошого настрою!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх