Що чути в місті?

9.12.2005, 13:12 Переглядів: 1 483
Комунальні послуги подорожчали, а пенсія яка? Хіба можна було на цю пенсію робити таке подорожчання? Я отримую лише 339 грн. Як можна на них прожити?.

Марина Карпівна, колишній кондитер

– Комунальні послуги подорожчали, а пенсія яка? Хіба можна було на цю пенсію робити таке подорожчання? Я отримую лише 339 грн. Як можна на них прожити? Та мені здається, що після підвищення тарифів ЖЕДи стали краще працювати, краще двір прибирають. А в основному люди самі безсовісні, дуже засмічують місто, викидають з вікон непотріб. Безкультурні.

Ігор, водій

– Люди помітили, що світлофорів додалося. Я майже не ходжу пішки, весь час на машині. На розі Бутиріна та Пролетарської бачив новий світлофор, а також на розі Шевченка і Артема. Це дуже добре. Водієві легше на перехресті виїхати. Можливо, треба було б ще кілька світлофорів розмістити. Наприклад, на вулиці Жовтневій на розі з Радянською та Перемоги. А то коли їдеш по головній, то добре, а якщо по другорядній, то стоїш довго і чекаєш.

Тетяна, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики

– Із спортом у нас геть глухо - болото, трясовина. Тренерська праця не в пошані, вчителі-бюджетники теж. Я сама як колишня професійна спортсменка не йду в цю галузь працювати, шукаю інші можливості. Тренуюсь, змагаюсь, але з Кременчуком справ не веду. У нас немає чемпіонів. Грошей виділяється дуже мало. А якщо знаходяться спонсори, то вони вкладають гроші у той вид, яким самі захоплюються, які популярні, або де можна відмити якісь гроші. А ось до атлетики, веслування, лиж немає справи нікому.

Тетяна Михайлівна, головний бухгалтер

– Хто що обговорює: кому політика - головне, хто міськими проблемами переймається, хто про зарплату, хто про побут. Як на мене, так найбільше говорять про наступні вибори. Обговорюють політику нашого керівництва, вступ до ЄС. Я думаю, що ми на правильному шляху, незважаючи ні на які труднощі. Я відношусь до тих, хто підтримує вступ в ЄС. І думаю, що ми прорвемось. Такого не буває, щоб сьогодні було погано, а завтра добре, тому в будь-якому випадку доведеться переборювати ці труднощі.

Олександр Іванович, майстер

– Про політику говорять, про партії... Багато прихильників у Юлії Тимошенко, бо вона патріотка. А взагалі хотілося б, щоб люди не смітили навколо себе. Я маю собаку – стафордширського терьєра. Коли вигулюю його, завжди беру з собою спеціальний біотуалет – звичайний мішечок целофановий. Чому б так не робити кожному власнику собаки? Скоро випаде сніг, буде гарно. Не дуже хотілося б бачити плями на білосніжному тлі.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх