Що чути в місті?

17.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 722
Понеділок, 14 листопада 2005 року, 16.00.

Володимир, машиніст тепловоза

– Обговорюють єдину проблему – трагедію на мосту. Всіх турбує, коли будуватимуть новий міст. Він же дуже вузький. Якби був ширший, то, можливо, машини не злетіли з мосту після зіткнення. А так загинули люди – шкода. Де взяти гроші, щоб підняти машину? Коли все ж таки почнуть будівництво нового мосту?

Женя, фахівець з комп’ютерів

– Найбільше розмов навколо того, що будуватиметься завод біля Кременчука. Кажуть, що він матиме негативний вплив на екологію. У нас і так екологія ні к чорту. А тут ще всілякі шкідливі речовини викидатимуть у повітря. Та й відходи куди діватимуть? У Дніпро ж, мабуть. 

Станіслав, підприємець

– В основному, обговорюють дорожньо-транспортну пригоду на Крюківському мосту. Колись по каналу Discovery показували наш міст і розказували, що це один із найнебезпечніших мостів у світі. Це було приблизно півроку тому. З тієї програми я дізнався, що кожен рік цей міст втрачає близько 500 болтів – вони з нього випадають, – а на місце їх ніхто не ставить.

Юлія, студентка

– Багато людей зараз простуджуються. Навколо багато хворих. Ходять на лекції простуджені, чхають, кашляють. Чи то утеплятися треба, чи вакцинуватися. Імунітету не вистачає, треба його зміцнювати. А ще обговорюють проміжні підсумки вашої акції „хОЧУиМЕТЬ”. Ми регулярно викреслюємо номерки в своїх талончиках і звіряємо по четвергах: а раптом хтось щось виграє. Четвер – радісний день.

Олег Михайлович, підприємець

- В основному говорять про трагедію, що сталася на мосту. Цілий тиждень балакають. Всі хочуть, щоб новий міст побудували. Ідуть чергові вибори, значить слід чекати чергових чуток і обіцянок, що побудують новий міст наші депутати. Так відбувається перед кожними виборами.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх