Що чути у місті?

25.08.2005, 12:08 Переглядів: 1 608
Понеділок, 22 серпня, 12.00.

Павло, охоронець

- Мене, особисто, хвилює одне питання: чи вистачає нашому прем’єру грошей на вбрання. Вона кожний день з’являється в новому. І мене хвилює: чи вистачить у неї зарплатні, бо, кажуть, у неї візажист отримує 100 доларів на день.
А у місті: підвищення комунальних послуг, чистота, порядок. Ті проблеми, що непокоять жителів міста, хвилюють і мене.

Ніна Герасимівна, будівельник

- Які в нас проблеми? Скажіть, що в нас проблеми з подорожчанням холодної і гарячої води і, взагалі, комунальних послуг. Свою роботу- з надання послуг- комунальники не виконують. Лише беруть гроші з населення, а нічого не роблять.

Валентин, інженер-метролог

- Насамперед, люди скаржаться на стан доріг. Це найболючіша проблема для тих, у кого є власна машина, та й для тих, хто їздить на громадському транспорті.
А ще - не вистачає контейнерів для сміття. На набережній, наприклад, немає жодного. Усі, хто гуляє, викидають сміття за парапет, прямо в річку.  

Григорій Фоміч, ветеран

- Найбільша проблема - це перевантаженість автошляхів. Машини забруднюють повітря настільки, що нема чим дихати. Машин стає більше, ніж людей.
Ціни зростають. Я навіть кажу дружині: “Не ходи на ринок”. Ті продукти, які там пропонують, непридатні до вживання тому, що вони лежать не днями, а тижні. Навіть оселедці, які завжди були якісним продуктом, тепер не можна вживати. Вони стали м’якими. Якось недобре пахнуть. Їсти їх тепер не можна.

Світлана, офіс-менеджер

- Мені більше за все не подобається те, що на місто виділяється недостатньо коштів. І тому в ньому не такий гарний благоустрій, як має бути. Ті ж самі розважальні заходи ставляться не на тому рівні, на якому вони повинні бути. Якщо порівнювати з містами нашого масштабу (припустимо, Одеса, Харків),– там усе це веселіше, тобто програма більш різноманітна. І обурює, що центр в нас прибирають, а околиці -ні, як завжди. Страшно по них ходити.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх