Що чути у місті?

11.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 749
Понеділок, 8 серпня 2005 року.

Марія, студентка

– З друзями обговорюємо від’їзд нашого товариша в Америку. Також цікавимось останніми подіями в країні, а саме чи буде цукор по 3.20, як обіцяла прем’єрка. Ще наближається початок нового навчального року, а цього дуже не хочеться, бо літо в Кременчуці - найчудовіша пора року.

Юля, студентка

– Для мене найважливіше – це переїзд до Києва. Я там буду навчатись. Перший рік, гуртожиток – це все вперше і я дуже хвилююсь. А ще я нещодавно приїхала із США з навчальних курсів і тому хочеться дізнатись більше про помаранчеву революцію. Зараз читаю книжки, старі журнали і газети про це.

Ірина, підприємець

– Я живу на вулиці Леніна 28/40. Жителів нашого дому турбує нове будівництво на перехресті вулиць Шевченка і Леніна. В нашому дворі планують звести нову дев'ятиповерхівку, це дуже нас обурює. Бажання мешканців 125-ти квартирного будинку в тому, щоб припинити це будівництво, тож звертаємось з приводу цього до різних інстанцій.

Світлана, працює

– Скоро в нашому місті відбудеться Кубок області з пляжного футболу, який організовує Молодіжний парламент Кременчука. Планують приїхати команди з Комсомольска, Пирятина, Кобеляк та, можливо, з Полтави. А ще обговорюють конфлікт, що виник на з”їзді Автозаводського осередку партії 'Народний союз 'Наша Україна'. Дуже багато чуток з приводу цього інциденту.

Сергій, менеджер

– Крим – це зараз найактуальніша тема. Всі хочуть відпочивати, засмагати і гарно проводити час. Також турбують ціни на відпочинок – де дешевше, де дорожче. Скоро розпочнеться “бархатний сезон”. Я теж хотів би поїхати, але треба працювати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх