Наші земляки худнуть у телеефірі

20.09.2012, 09:33 Переглядів: 7 486

 

Серед учасників шоу «Зважені та щасливі» – 37-річний підприємець з Кременчука

На телеканалі СТБ стартував другий сезон шоу «Зважені та щасливі». Якщо в першому сезоні брала участь фельдшер з Кременчука Олеся Іванова, то зараз – 37-річний Олег Голованов. Олег завжди був спортивним. Займався футболом, боксом, ходив до тренажерного залу, на танці. Але одного разу його сильно побили: чоловік провів у лікарні 2 місяці, витратив ще півроку на реабілітацію, перестав займатися спортом і став повніти. Про це пише прес-служба СТБ. За їх даними, потім у чоловіка почалися проблеми з бізнесом, Олега покинула дружина і забрала із собою дітей. Тепер чоловік мріє схуднути до 90 кг (зараз важить 135 кг), повернути родину і налагодити власну справу.

 

Наші земляки худнуть у телеефірі

 

Любов Соляник (на фото зліва) з Комсомольська важить 133 кілограми. Їй 34 роки, зріст – 164см. Жінка хоче мати вагу 63 кг. Любов – напівсирота, залишилася без матері в 2 роки. Виросла в інтернаті. У 15 років пішла працювати. Їй було 17, коли зустріла шалене кохання – свого чоловіка. Тепер вони разом. Жінка народила двох дітей і після того набрала вагу. Вважає, що через це чоловік може її покинути. Оскільки Любов працює провізором, перевірила на собі і таблетки для схуднення, і кодування, і дієти. Втратила максимум 22 кг. Зривалася, набирала вагу. Хоче відкрити реабілітаційний центр.

 

Альоні Лаптєвій, що мешкає в Полтаві, 30 років. Важить вона 110 кг при зрості 168 см. Мріє скинути 55 кг. Жінка хоче стати привабливою в очах коханого чоловіка, а згодом – завагітніти. Сподівається, що в цьому їй допоможе проект.

 

Нагадаємо, участь у попередньому сезоні цього шоу брала фельдшер, що працює в наркодиспансері. 38-річна Олеся Іванова, яка важила 177 кг, хотіла схуднути до 80-90 кг. У студентські роки жінка займалася спортом – важкою атлетикою. Набирати вагу почала після пологів – із 22 років. Учасниця пробувала худнути за допомогою дієт. Одного разу їй навіть вдалося скинути 25 кг зайвої ваги. Після розлучення з чоловіком 10 років тому Олеся не заводила нових стосунків, бо дуже комплексувала через зайву вагу. Худнула на проекті заради свого сина. Учасниці ведуча Оксана Марченко подарувала свою червону сукню. Проте до фіналу шоу Олена не дійшла.

 

Фото: big.stb.ua

Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх