Стало відомо, що...

26.03.2008, 13:02 Переглядів: 1 750
… на будівництво нової школи нарешті дали гроші..

Обласні депутати виділили мільйон гривень на зведення дитсадка-школи у 278-му кварталі (район зупинки «Радянська Армія»). Міський голова Микола Глухов заявив, що будівництво розпочнеться вже цього року. Загалом вартість зведення цього закладу оцінюється у понад чотири мільйони гривень.
 
…кременчужани – проти перейменування вулиці Крупської на вулицю Преподобного Іони. Мешканці вулиці направили до мерії відповідне звернення, коли дізналися про цю ініціативу Української Православної церкви. Міська комісія з перейменування вулиць вирішила ознайомити представників церкви з думкою мешканців вулиці і направила духовенству листа. Нагадаємо, священик Іона – відомий кременчужанин, засновник  Київського Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

…для дітей, у яких виникли проблеми із зором, збиратимуть кошти. Це буде зроблено в рамках акції «Серце до серця», пояснює начальник відділу освіти, сім’ї та молоді міськвиконкому Тетяна Одерій:
– Молодіжні організації та волонтери  збиратимуть гроші у спеціальні опечатані урни. Ми хочемо спрямувати кошти до офтальмонологічного відділення нашої дитячої лікарні, – зазначила вона.

… біля ДК «КраЗ»  зведуть торгово-адміністративну будівлю. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому.
– Приміщення збудують за магазином «Гарді». Імовірніше, воно буде двоповерховим, – зазначив головний архітектор міста Віктор Труш.
 
…готель «Нафтохімік» змінить «обличчя». Будівельники зведуть тут мансардний поверх для розміщення готельних номерів. Таке рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому.

…влада «відловлюватиме» водіїв, що миють автомобілі у Сухому Кагамлику.
– Вони під’їжджають до води, миють автомобілі, зливають там масло. Що це коїться? Треба спіймати кількох і покарати, аби іншим наука була, – заявив мер Микола Глухов, реагуючи на скаргу мешканців Молодіжного.

…. До Кременчука приїде Посол Латвії. 28 березня Посол Латвійської Республіки в Україні Атіс С’янітіс виступить на семінарі вчителів географії та історії, повідомляє прес-служба Асоціації сприяння міжнародному бізнесу і розвитку. Також із послом обсудять можливу участь підприємців з Латвії у виставці-ярмарку «Чумацький шлях», яка відбудеться в квітні.



 
Автор: editor
Теги: гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх