Суд зняв арешт з бітумної установки фірми «Центр ЛТД»

13.03.2008, 15:22 Переглядів: 1 863
Київський міжобласний апеляційний господарський суд скасував ухвалу Полтавського обласного господарського суду про накладання арешту на бітумну установку Фірми «Центр Лтд» і заборонив її відчужувати..

Про це повідомив заступник генерального директора ТОВ «Центр Лтд» Геннадій Музика.

«За наслідками розгляду апеляційної скарги фірми «Центр» Київський господарський суд скасував ухвалу Полтавського обласного господарського суду про накладення арешту на бітумну установку Фірми «Центр» і заборонив її відчужувати. Тепер ми зможемо знову зайнятися виробничим процесом», – сказав Геннадій Музика.

Нагадаємо, через господарську суперечку між ЗАТ «Укртатнафта» і ТОВ «Центр Лтд», що виникла навколо установки з виробництва бітуму, частина виробничих активів фірми «Центр Лтд» була заблокована, а правління «Укртатнафти» звернулося до працівників фірми з закликом переходити працювати на нафтопереробний завод.

При цьому прокуратура Кременчука опротестувала дії керівництва нафтопереробного заводу щодо незаконного недопуску працівників фірми до бітумної установки.

 

Довідка

Фірма «Центр ЛТД» з 1996 року є генеральним підрядчиком «Укртатнафти» з виконання будівельно-монтажних робіт. З квітня 1998 року фірма займається виробництвом бітуму. У серпні 2007 року ЗАТ «Корпоративний фонд «Укртранснафта» придбало корпоративні права будівельної фірми у розмірі 99,9%. Нині акціонером «Корпоративний фонд «Укртранснафта» є ВАТ «Укртранснафта».



 
Автор: sokolov
Теги: суд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх