Онкодиспансер протиставили пологовому відділенню

2.05.2009, 17:36 Переглядів: 1 572
Онкодиспансер можуть закрити, якщо не закриють пологове відділення, що у Крюкові..

Так вважає перший віце-мер Володимир Онищенко. 

– Приміщення полгового відділення потрібно використати для забезпечення в місті онкодиспансеру, оскільки інших варіантів по приміщенню немає, а в разі не вирішення цього питання існує велика імовірність того, що онкодиспансер у місті буде закритий, – зазначив він.

Цієї ж думки притримується і головний лікар міста Валерій Литвиненко. 

– Те, що ми маємо на території першої лікарні, не витримує ніякої критики. Дуже велике вето може бути поставлено на онко, його можуть закрити. І крім амбулаторного лікування нічого не робити, все у Полтаві.

– Та це ж самий натуральний шантаж! – кажуть «Телеграфу» породіллі. – Вони таким чином припирають депутатів, що мають прийняти рішення, закривати пологове відділення чи ні, до стінки. Депутатська комісія, що вивчала це питання, взяла нашу сторону, вважає що це недоцільно. Міська влада, що хоче закрити відділення, відчула, що її справа «труба». І зауважте, спочатку у мерії кричали, недостатньо фінансування. Потім – що нема гарного медобладнання. А тепер, коли все це нібито відійшло на задній план, у них залишився один козир – прив’язати пологовий до онкодиспансеру, аби пустити його на дно. Але ж це дві різні, не пов’язані між собою структури! Якщо влада не може знайти приміщення для онкодиспансеру, це не повинно стати проблемами породіль Крюкова! .. Якщо справа дійсно лише у приміщенні, звільніть приміщення міськздороввідділу, обладнайте дві операційні – це вийде дешевше для міста.

Нагадаємо, що пологове відділення при другій міськлікарні влада збирається закрити в умовах фінансової кризи. Вже видано відповідний наказ. Депутатська комісія, яка нещодавно вивчала це питання, вирішила, що цього не варто робити. Закривати відділення чи ні, будуть вирішувати у цю п’ятницю депутати міськради, що розглянуть відповідне питання.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх