Зґвалтування у павільйоні дитячого садка

9.03.2010, 21:49 Переглядів: 2 853
Громадянина Росії підозрюють у скривдженні 13-річної дівчини.
Задля уникнення неприємностей не ходіть дівчата та хлопці уночі і не шукайте на сідниці один одного пригод.

Мати 13-річної дівчинки заявила у міліцію, що її дочку зґвалтували вночі в павільйоні дитячого саду в нагірній частині Кременчука. 28-річний підозрюваний росіянин каже «нізащо б не повірив, що дівчина неповнолітня». Чия у цій ситуації правда будуть з‘ясовувати слідчі, а згодом – суд.

Уночі 6 березня в павільйоні одного з дитячих садків в нагірній частині міста зґвалтували 13-річну дівчинку. Про це в міліцію заявила її 38-річна мати. Дівчина описала правоохоронцям як виглядає її кривдник і невдовзі його, за прикметами, затримали працівники батальйону патрульної служби.

Підозрюваний – 28-річний хлопець, раніше судимий за крадіжки громадянин Росії, живе у своїх родичів – розповіла прес-офіцер кременчуцького міськуправління міліції Анна Волювач. – Він заявив, що і подумати не міг, що дівчина неповнолітня. Каже, що не тиснув на неї ані морально, ані фізично.

– Я і досі не розумію, за що на мене написали заяву, – сказав він міліціонерам, – я дуже хотів би подивитися в очі тій дівчині.

За його словами, вона першою підійшла, щоб і з ним познайомитися – на транспортній зупинці. Разом вони гуляли, пили пиво, а потім усамітнилися у павільйоні дитячого садочку, в якому часто «тусується» місцева молодь. Що саме там відбувалося – тепер і чорт ногу зломить. Хлопець стверджує – все було нормально, а дівчина наполягає що було зґвалтування.

За словами начальника відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Олега Головаша, дівчина дійсно виглядає старшою свого віку. Її сім‘я характеризується як адекватна і ніколи проблем із правоохоронцями не мала.

Чия правда мають показати результати численних експертиз, які вже призначені і робляться.  

У міліції кажуть, що кримінальну справу збираються порушувати за статтею 152 ч. 3 – зґвалтування неповнолітньої (Кримінальний кодекс України передбачає за таке від 7 до 12 років позбавлення волі). Правоохоронці не відкидають, що справу можуть згодом перекваліфікувати за статтею 156 ч. 1 – розбещення неповнолітніх. За такі дії закон передбачає значно м‘якше покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Джерела у міліції кажуть, що близько 80% зґвалтувань, про які заявляють кременчужани, не є зґвалтуваннями. Наприклад, приходить чоловік із жінкою і каже, що її зґвалтували невідомі. Міліціонери починають «копати», а виявляється, що дама сама із якимись чолов‘ягами у бані «загуляла».



 
Автор: konstantinov
Теги: дівчина
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх