Учителів передумали виселяти з квартир

3.07.2009, 09:34 Переглядів: 1 595
На сесію Автозаводської райради пропонувався скандальний проект, який, по суті, передбачав виселити вісім вчительських родин з відомчих квартир. Однак під тиском громадськості депутати передумали..

Автозаводська райрада «переграла» скандальний проект рішення, наслідком якого могло стати виселення з квартир восьми вчительських сімей. На сесії райради прийняли рішення прямо протилежне тому, яке пропонувалося під час засідання депутатських комісій.

А саме: відомчі квартири пропонувалося продати: розірвати договір оренди з вчителями і запропонувати їм викупити квартири за ринковою ціною. Звичайно ж, учителям це не по кишені. Тож, якщо вони відмовляться, пропонувалося продати їхні квартири з аукціону. А гроші мали піти до бюджету Автозаводського району. Такий проект рішення підготував відділ комунального майна та земельних відносин Автозаводського райвиконкому. (Редакція «Телеграфа» має в своєму розпорядженні цей дивний проект). Свого часу вчителям дали відомче житло, щоб заохотити їх працювати. Чому ж тепер вирішили відібрати? У диво-проекті рішення фігурує фраза про «раціональне використання майна». Річ у тім, що раніше були районні відділи освіти, тепер – міський. Тож в Автозаводському райвиконкомі вирішили, що тепер не треба опікуватися освітою – не їхні повноваження..

Скандальний проект рішення викликав бурю в учительському середовищі та отримав розголос. Хіба жарт - вчителів могли залишити без житла під приводом його «раціонального використання»! Врешті депутати на чолі з Володимиром Коваленком, головою Автозаводської райради та виконкому, дружно передумали і проголосували за інше рішення. Квартири передадуть з власності Автозаводського району у власність міста (тобто ними розпоряджатися буде міськрада). Людей вже не виселяють. А депутати поспішили відзвітувати, звертаючись до преси: наше сумління чисте! Володимир Коваленко нагадав, що саме завдяки йому і його району вчителям у свій час дали житло.

– Це ж талант треба мати!- підсумував він. Без коментарів…



 
Теги: проект
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх