Дітям-інвалідам вручили проїзні для подорожі за кордон

24.07.2009, 10:07 Переглядів: 1 454
Шістьом дітям-інвалідам, вихованцям Центру ранньої реабілітації дітей–інвалідів, у середу правоохоронці вручили проїзні документи для подорожі за кордон..

За словами начальника міського відділу громадянства, імміграції, реєстрації фізичних осіб Тетяни Печериці проїзні були зроблені у найкоротший термін, аби діти встигли оформити документи в посольстві Німеччини.

– Тепер наші вихованці поїдуть на лікування та у подорож до міста Штоках. До цього 21 наша дитина там уже побувала. Ми їздимо туди з 2006 року, - каже директор Центру Надія Колесник.

Перший віце-мер міста Володимир Онищенко на урочистостях заявив, що за кілька місяців у Центра з’явиться другий корпус, який зараз почнуть ремонтувати. Також він як куратор медичних установ Кременчука дозволив вихованцю Центру продовжувати відвідувати заклад навіть після того, як йому виповниться 18 років.

– Якщо йому необхідно відвідувати Центр та проходити курс реабілітації, я дозволю це робити, навіть незважаючи на те, що сюди можуть ходити діти до 18 років, - заявив пан Онищенко.

У відповідь на отримані проїзні та шкільні ранці від міліціянтів і добрі новини від влади вихованці закладу влаштували концерт вдячності.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх