Про музей ще поговорять... і, можливо, все-таки відремонтують...

7.08.2009, 10:19 Переглядів: 1 683
Працівники Кременчуцького краєзнавчого музею давно вже називають його «разбомбленным рейхстагом»..

Все через те, що музей ще у недоброму 2008 році раптом вирішили реконструювати. Міська влада оптимістично заявила, що гроші на реконструкцію є і в міському бюджеті розвитку, і ще надійдуть з обласного бюджету. Бригада ремонтників швиденько розвалила музейний фасад... і на тому робота скінчилася. Бо обіцяні владою гроші не надійшли. А у міському бюджеті розвитку вони якось дивно розтанули. Тож «разбомбленный» музей стоїть так уже рік.

«ТелеграфЪ» перехопив віце-мера з питань культури та освіти пана Хоменка прямо у музеї, на відкритті виставки Анатолія Дяченка. Ми поцікавились, що буде з музеєм далі – гаплик йому чи ще поживе? Здригнувшись від брутальності наших слів, віце-мер повідомив:

– Так, музей – це проблема. Від цього іноді навіть страждає імідж нашого міста, бо приїздять іноземці, і вони шоковані виглядом нашого краєзнавчого музею. Тим більше, він розташований на центральній вулиці міста. Ми маємо надію, що в цьому році все-таки відремонтуємо споруду. У серпні ми з міським головою та начальником УКБ Зибіним переглянемо міські видатки та, можливо, спрямуємо деякі з них на музей. Сьогодні у місті в галузі культури дві проблеми «номер один» – аварійна 18-та школа та музей.



 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх