Як святкуватимемо День міста

11.09.2009, 14:23 Переглядів: 1 848
Кременчуцька молодь першою розпочне святкувати День міста – проведенням 26 вересня обласного фестивалю сучасної молодіжної культури «Extreme – zone»..

Цього року дійство охопить дві головні площі міста – Перемоги та Незалежності. А розпочнуть фестиваль о 10-й годині вихованці військового ліцею – легкоатлетичним пробігом по вулиці Леніна.

Після офіційного відкриття фестивалю на площі Перемоги складно буде обрати місця, де б не було цікаво. Адже в різних її куточках відбуватимуться і змагання зі стріт-болу, і з вуличного баскетболу, і відбірковий конкурс виконавців репу. Ближче до обіду увагу кременчужан прикують до себе рятувальники МНС, які продемонструють свою майстерність у приборкуванні вогню, рятуванні людей із тяжких ситуацій в ДТП тощо.

Із 13-ї години декорації зміняться, і глядачі спостерігатимуть за відбірковим рок-конкурсом, змаганням з брейк-дансу , а потім – фрістайлу.

Температура свята підвищуватиметься, і вже з 15-ї години на екстрім-майданчику розпочнеться екстремальне шоу, до якого готувалися цілий рік – скейт, ВМХ, trial. Паралельно в центрі площі Перемоги свій талант представлять на суд кременчужан прихильники графіті: розмалюють спецщити.

На площі Незалежності з 17 години Ігор Кондратюк запросить вас на „Караоке на майдані”.

Того ж дня о 20.45, небо над площею розквітне феєрверком.

Головний концерт, присвячений Дню міста, із зірками української естради відбудеться вже 27 вересня, як завжди, на площі Перемоги і триватиме весь вечір. Серед виконавців будуть достатньо відомі гурти «Арктика» та «В двух шагах». О 22.00, небо над вечірнім Кременчуком засяє вогнями феєрверку.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх