До чого причепурюється Кременчук

10.09.2009, 14:21 Переглядів: 1 716
Люди вважають – до приїзду Ющенка, влада каже – до Дня міста.
У Крюкові «пофарбували» дороги. Тепер їх «фарбують» на Молодіжному.

Кременчужани вважають, що приїзд Президента зробить місто чистішим, дороги – рівнішими, а підприємства, завдяки його візиту, нарешті отримають роботу. Але влада каже, що не веде спеціальної підготовки до прибуття високого гостя. Мовляв, усе робиться за планом!

– Кажуть, що восьмого вересня через міст на вагонзавод мав їхати Ющенко. Ми це відчули на собі, бо у нашому дворі на вулиці Пролетарській терміново взялися фарбувати понівечені гойдалки, альтанку, де збираються бомжі, та інше. І доки у нас буде ця показуха? Я сказала бабусям, що фарбували, аби вони прибили хоча б пару дощечок до тих поламаних гойдалок, щоб б діти могли покататися. А вони навіть оком не моргнули. Кажуть, що це не для нас, а для Ющенка, – розповіла «Телеграфу» Тамара Брянцева.
Подібні думки висловлюють й інші кременчужани. Микола Носенко звернув увагу, що минулого тижня у Крюкові «фарбували дороги» – нарешті згадали про дорожню розмітку.

До прибуття глави держави готувалися і правоохоронці. Як повідомили в ДАІ, були розроблені схеми та маршрути руху кортежу глави держави.

На вагонобудівному заводі також були готові зустріти Президента, але особливих процедур приготувань не було.

– Ми завжди готові. У нас кожного дня чисто й охайно. Готові прийняти у будь-який момент хоч Папу Римського,– заявила представник прес-служби підприємства. У керівництві вагонзаводу також підтвердили повну готовність до зустрічі і з жалем додали, що пан Ющенко збирався приїхати на завод уже кілька разів. Але й досі не доїхав.

Восьмого вересня Президент дійсно планував завітати до нашого міста і до сусідньої Келеберди. Але не склалося. Того дня, за даними прес-служби глави держави, він відбув до Польщі.

– Візит Президента України Віктора Ющенка до Кременчука планується у другій декаді вересня, – розповів прес-секретар губернатора Полтавщини Євген Лопушинський.

Міський голова Микола Глухов у розмові з «Телеграфом» заявив, що про візит знав, але спеціально місто до нього не готувалося.

– Але ж на Пролетарській фарбують гойдалки і кажуть, що до прибуття Ющенка все це роблять? – запитав «ТелеграфЪ».

– Уперше чую, що ми робимо це задля Ющенка. Це планово! Ми до Дня міста готуємося! – відповів мер.

Денис Терещенко, начальник Комунального підприємства «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця», теж заперечує, що дорожню розмітку в Крюкові нанесли спеціально до прибуття Президента.

– Я взагалі нічого не знав про цей приїзд. Ми робимо все згідно з графіком! – заявив пан Терещенко.

Проте кременчужани думають інакше. Ті, з ким, поспілкувався «ТелеграфЪ», упевнені, що приїзд Президента потрібен хоча б для того, аби у місті стало чистіше, дороги стали рівнішими (мовляв, не повезуть же главу держави «по окопах»). А ще люди вірять, що запрацюють кременчуцькі підприємства, бо Президент вирішить їхні проблеми. Це, як колись, віра у «доброго царя». Наївним городянам нагадаємо: місто вже відвідувала прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко: була з візитом на КрАЗі. Хіба з того часу працівникам заводу стало краще з роботою і зарплатою?



 
Автор: bulashev
Теги: Президент
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх