Придніпровському ринку продовжили строк оренди лише на рік

26.09.2009, 09:00 Переглядів: 1 357
На землю під ринком зазіхають.

Ринку «Придніпровський» продовжили строк оренди лише до 2011 року. Таке рішення ухвалили 22 вересня міські депутати не дивлячись на те, що проектом рішення передбачалось 15 років оренди. Містом знову починають ходити чутки, що на земельну ділянку, де зараз розташований «Придніпровський», хтось «поклав око»:

– Певні сили хочуть звести там готелі, туристично-оздоровчий комплекс, – каже керівник апарату міської ради Валентин Стасюк.
Те, що земельна ділянка може знадобитися комусь із впливових депутатів не виключає і керівництво ринку.

– Зараз БЮТ та регіонали мають більшість голосів, можуть провести необхідне рішення. Можливо, депутати бачать на цій ділянці свої забудови… Ми не виключаємо таку можливість. Однак, поки що, конкретних кроків щодо цього немає, – розповів керівник ринку «Придніпровський» Олександр Афтеній. І додав , що адміністрація за ринок боротиметься, якщо виникнуть проблеми – підніматимуть питання і в області, і в столиці.

Тим часом деякі ділянки ринку вже є власністю цього підприємства. Це та земля, що знаходиться під капітальними спорудами. Підприємство узаконило через рішення суду незаконно зведені будівлі, тепер вони визнані власністю ринку «Придніпровський», зазначають у відділі землекористування міськвиконкому.

– Вони узаконюють споруди які є, щоб якомога більше земельних ділянок залишилось за ними. Тоді, якщо з ними розірвуть договір оренди, на місці ринку важко буде щось будувати, бо частина землі буде їхньою, – зазначає пан Стасюк.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх