Три працівники «Кременчуцького Телеграфу» були відзначені нагородами за досягнення у професійній діяльності

3.12.2009, 22:29 Переглядів: 1 758
Двоє журналістів посіли перші місця у Всеукраїнських конкурсах, а випусковому редактору вручили орден «Почаївської ікони Божої Матері».

1. 27 листопада у Києві, у «Президент-готелі», відбулась урочиста церемонія нагородження переможців ІІІ Національного конкурсу на кращі журналістські розслідування з проблем корупції в Україні. Конкурс проведено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорації MCC та Інституту розвитку регіональної преси (ІРРП). Кореспондент газети «Кременчуцький ТелеграфЪ» Лариса Артеменко за матеріал «Царське село-2» посіла І місце у номінації «Краще журналістське розслідування з проблем корупції в Україні у регіональних друкованих ЗМІ (Північ України) та Інтернет-виданнях».

2. Тетяна Донченко стала переможцем конкурсу для журналістів щодо висвітлення діяльності органів місцевої влади та взаємодії з громадою. Конкурс був оголошений Інститутом розвитку регіональної преси (Україна) спільно зі Східноєвропейським демократичним центром (Польща). Перше місце у номінації «цикл матеріалів» виборола добірка матеріалів кореспондента «Телеграфу» про утиски прав мешканців гуртожитків: «Людей виселяють на вулицю», «Вагонзавод подав низку позовів на виселення зі своїх гуртожитків »,« Люди відстоюють своє право на житло »,« За кімнати у гуртожитках іде війна у судах ». За умовами конкурсу, редакція отримала тисячу доларів на розвиток видання, а журналістка була запрошена на стажування у ЗМІ Польщі.

3. Випусковий редактор «Кременчуцького Телеграфу» Олег Булашев нагороджений грамотою Священного Cиноду УПЦ та орденом «Почаївської ікони Божої Матері». У грамоті, підписаній Блаженнійшим Митрополитом Володимиром, сказано, що нагороду вручено з нагоди святкування 450-річчя чудотворної Почаївської ікони Божої Матері. Вручаючи орден, колишній Єпископ Кременчуцький і Лубенський, а нині Єпископ Ровеньківський, вікарій Луганської Єпархії Володимир сказав, що це відзнака всього колективу газети «Кременчуцький ТелеграфЪ», який приділяє особливу увагу православним новинам.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх