До Кременчука їдуть Яценюк та Тимошенко Стало відомо, що...

2.12.2009, 09:32 Переглядів: 2 381
Стало відомо, що....

...до Кременчука їдуть Яценюк та Тимошенко. На початку грудня Кременчук відвідають лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк і прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це повідомив секретар міськради Василь Івко.

– Попередньо відомо, що Арсеній Яценюк приїде 3 грудня, а Юлія Тимошенко – 8 грудня, – сказав він. Програму перебування політиків у Кременчуці у мерії поки що не оголошують. Разом із тим, у середині грудня до міста має вже вдруге завітати лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Нагадаємо, що він побував у Кременчуці наприкінці жовтня.

...вибори «з’їдають» міські гроші. Фінансувати підготовку до виборів має ЦВК, а не місцеві бюджети, вважає мер Микола Глухов. Він зобов’язав голів районів і чиновників мерії порахувати, скільки коштів іде з бюджетів на підготовку до виборів. Він зазначив, що ЦВК дає гроші тільки на зарплату членам комісії і ще на деякі статті розходів, а на підготовку дільниць до голосування – ні. І кошти для цього залучаються із міського бюджету.

– Відриваємо у когось і даємо. Так нехай ЦВК нам на підготовку теж дає гроші, – сказав мер.

... Кременчук отримав свою окружну виборчу комісію. Її склад сформувала і затвердила ЦВК. Очолив комісію Олександр Міщенко. Його кандидатура подана від кандидата в Президенти Олега Рябоконя. Заступником голови комісії стала представниця кандидата Олександра Мороза – Ніна Волочай, а секретарем комісії призначена представниця кандидата Василя Противсіх – Наталя Романенко. До складу комісії усього ввійшли 34 особи. У понеділок комісія вперше зібралася разом у своєму приміщенні, що знаходиться у будинку дитячої та юнацької творчості, де вирішувала організаційні питання. Нагадаємо, на цих президентських виборах Кременчук отримав самостійний виборчий округ за номером 148. Раніше разом із Кременчуком до одного округу входили Кременчуцький район та Комсомольськ. Орієнтовна кількість виборців тепер становить майже 174 тис осіб. Корисний телефон: 74-29-21, 74-29-23, 74-29-32.



 
Автор: editor
Теги: вибори
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх