Транспортне обслуговування приміської зони Полтави покращується

11.10.2007, 17:10 Переглядів: 1 722
Серед основних складових комплексної програми «Місто без околиць» поліпшення транспортного обслуговування жителів віддалених від центру міста районів. На її виконання протягом року для комунального підприємства «Полтаваелектроавтотранс» міськвиконком закупив дванадцять сучасних комфортабельних автобусів середньої місткості «Богдан» остання партія з яких надійшла зовсім недавно і після відповідної технічної підготовки вони виходять на нові та діючі маршрути.
Так, на звернення полтавців до міського голови Андрія Матковського відкрито новий автобусний маршрут «ОЦЕВУМ - мкр.»Сади-2» через пологовий будинок та лікарню УМВС.

Серед основних складових комплексної програми «Місто без околиць» поліпшення транспортного обслуговування жителів віддалених від центру міста районів. На її виконання протягом року для комунального підприємства «Полтаваелектроавтотранс» міськвиконком закупив дванадцять сучасних комфортабельних автобусів середньої місткості «Богдан» остання партія з яких надійшла зовсім недавно і після відповідної технічної підготовки вони виходять на нові та діючі маршрути. Так, на звернення полтавців до міського голови Андрія Матковського відкрито новий автобусний маршрут «ОЦЕВУМ - мкр.»Сади-2» через пологовий будинок та лікарню УМВС. Днями замінено автобуси моделі «ПАЗ» на нові «Богдани» на маршрутах №14 «Центральний ринок – Малобудищанський завод» і №25 «Центральний ринок – селище Івонченці». Автобуси працюють у дві зміни з шостої ранку до десятої вечора. А вихід нових автобусів на маршрути забезпечує чітке виконання графіків руху на що раніше неодноразово скаржилися мешканці. На прохання громадян продовжено маршрут №12 «Критий ринок – мкр. Половки» з кінцевої зупинки «Бібліотека» по вулицях Примакова, Курчатова з розворотом біля будинку №14 по вул..Курчатова з рухом у зворотному напрямку. Продовжено автобусний маршрут №3 «селище Дублянщина площа Богдана Хмельницького» від площі Богдана Хмельницького до Центрального ринку та маршрут №6 «вул. Лугова –площа Богдана Хмельницького» від площі Богдана Хмельницького до Центрального ринку.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх