Розкрито вбивство п’ятирічної давності

15.03.2007, 22:03 Переглядів: 2 094
Народна мудрість говорить, що все таємне рано чи пізно стає явним і за скоєне завжди доводиться відповідати, це лише питання часу. Нещодавно правоохоронці Кіровоградщини розкрили ще один злочин минулих років. Працівники УБОЗ УМВС в Кіровоградській області спільно зі співробітниками ГУБОЗ в місті Києві затримали 32-річного жителя Полтавської області за підозрою у вбивстві, скоєному ще у 2002 році.
П’ять років тому під час сільськогосподарських робіт на полі одного з місцевих сільськогосподарських товариств Маловисківського району Кіровоградської області було виявлено труп чоловіка.

Народна мудрість говорить, що все таємне рано чи пізно стає явним і за скоєне завжди доводиться відповідати, це лише питання часу. Нещодавно правоохоронці Кіровоградщини розкрили ще один злочин минулих років. Працівники УБОЗ УМВС в Кіровоградській області спільно зі співробітниками ГУБОЗ в місті Києві затримали 32-річного жителя Полтавської області за підозрою у вбивстві, скоєному ще у 2002 році. П’ять років тому під час сільськогосподарських робіт на полі одного з місцевих сільськогосподарських товариств Маловисківського району Кіровоградської області було виявлено труп чоловіка. Страшна звістка вмить облетіла всю околицю і голова сільської ради негайно повідомив правоохоронців. З моменту скоєння злочину вже пройшло чимало часу і слідів, які б могли допомогти у розслідуванні було небагато. Результати судово-медичної експертизи показали, що чоловіка вбито пострілом з вогнепальної зброї. Завдяки злагодженим і професійним діям досвідчених оперативників невдовзі вдалося встановити і особу потерпілого, яким виявися кременчуцький підприємець. Також встановили також коло підозрюваних у скоєнні цього злочину, з якого вирахували особу зловмисника. За інформацією правоохоронців, потерпілий найняв підозрюваного до себе працювати, а займався він, між іншим, незаконним продажем автомобілів та запасних частин до них. Як нерідко трапляється в бізнесі, а особливо в тіньовому, через певний час виникли певні проблеми і непорозуміння з клієнтами, що призвело до боргів. Виявилось, що підозрюваний також мав виплачувати чималу частку боргу. Ця новина неприємно вразила чоловіка, адже він вважав, що ніякого відношення до фінансових справ не мав, а просто виконував ту роботу, що йому доручали. Це стало приводом для кількох неприємних розмов між чоловіками. Така бесіда зав’язалась між ними в дорозі. Чоловіки почали сваритися і один з них вихопив револьвер і вистрілив в голову. Коли чоловік прийшов до тями і зрозумів, що вбив людину, також усвідомив, яке покарання тягне за собою цей злочин, тож вирішив позбутися автомобіля разом з тілом. Сам же дістався Києва, вважаючи, що у великому місті буде легше загубитися і таким чином уникнути правосуддя. Проживаючи у столиці, підозрюваний поводився дуже обережно, працював таксистом, постійно змінював квартири. Пояснивши дружині, що поїхав на заробітки, він постійно допомагав своїй родині, але не з’являвся вдома майже п’ять років. Весь цей час працівники міліції не припиняли проводити заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного та врешті-решт його було затримано. Коли правоохоронці надали незаперечні докази, які підтверджують його причетність до вбивства, він зізнався у скоєнні злочину. Наразі працівники міліції встановлюють всі обставини злочину і перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших злочинів. Триває слідство.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх