Працівниками міліції Миргородського райвідділу був затриманий неповнолітній, який скоїв вісім крадіжок приватного майна.

6.02.2007, 10:02 Переглядів: 1 916
Нещодавно житель Миргорода звернувся до райвідділу із заявою про те, що в нього з домогосподарства викрали велику суму грошей. Дільничні інспектори прибули на місце пригоди. З’ясувалося, що проникли в оселю через вхідні двері, розбивши скла біля дверей. На той час в хаті була лише хвора пенсіонерка, яка звичайно нічого не почула.

Нещодавно житель Миргорода звернувся до райвідділу із заявою про те, що в нього з домогосподарства викрали велику суму грошей. Дільничні інспектори прибули на місце пригоди. З’ясувалося, що проникли в оселю через вхідні двері, розбивши скла біля дверей. На той час в хаті була лише хвора пенсіонерка, яка звичайно нічого не почула. Кілька днів потому, до міліціонерів райвідділу звернулася громадянка зі скаргою про те, що в неї викрали 20 літрів солярки з гаражу та декілька кабелів із сараю. Коли працівники міліції прибули на місце пригоди, то професіоналізм та досвід одразу дався взнаки. Вони легко визначили, що почерк злочину абсолютно ідентичний із тими правопорушеннями, які останнім часом все частіше фіксувалися в міліцейських зведеннях - скло сараю виймалося, після чого зловмисник швидкоруч та поспіхом вставляв його назад. Хазяйка повідомила, що вночі дуже лаяв собака, але коли її чоловік вийшов, то нікого не побачив. Тільки вранці вона помітила, що скло не на своєму місці. Усередині - безлад, стеля - сильно закопчена, газети –розкидані, на гаражі зірваний замок, каністра з пальним та кабель - поцуплені. У результаті вжитих оперативно-пошукових заходів був затриманий та доставлений до райвідділу неповнолітній, який вже не раз попадався міліціонерам за подібні вчинки. Хлопець зізнався у восьми своїх крадіжках та одній спробі викрасти автомобіль. Начальник Миргородського райвідділу міліції неодноразово разом із працівниками з відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх проводив бесіди з молодим злочинцем та його матір’ю. Як бачимо висновки не зробили ні матір, ні її чадо. Молодий правопорушник ніде не вчиться, хоча, каже, що буде братися за розум та виправляти ситуацію. Кається і запевняє, що красти зроду більше не буде. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Ст. інспектор ЦЗГ Роман Грішин



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх