10 лютого в повітря над Кременчуком урочисто здіймуться курсанти льотного коледжу

5.02.2007, 17:02 Переглядів: 2 066
10 лютого об 11-ій годині на аеродромі льотного коледжу у Великій Кохнівці відбудуться урочистості з нагоди відкриття учбових польотів курсантів льотного коледжу.
Як повідомив начальник коледжу Володимир Головенський, за останні 14 років коледжу не виділялися кошти на проведення навчальних польотів, а цього навчального року вони таки були виділені. «У суботу перші 15 курсантів, які минулого року закінчили курс теоретичного навчання, почнуть курс практичного навчання і підіймуться у небо. Загалом таких курсантів 40 чоловік.

10 лютого об 11-ій годині на аеродромі льотного коледжу у Великій Кохнівці відбудуться урочистості з нагоди відкриття учбових польотів курсантів льотного коледжу. Як повідомив начальник коледжу Володимир Головенський, за останні 14 років коледжу не виділялися кошти на проведення навчальних польотів, а цього навчального року вони таки були виділені. «У суботу перші 15 курсантів, які минулого року закінчили курс теоретичного навчання, почнуть курс практичного навчання і підіймуться у небо. Загалом таких курсантів 40 чоловік. Вони почнуть літати на вертольоті Мі-2»,- каже пан Головенcький. В урочистостях планують прийняти участь народний депутат України Олег Надоша, мер міста Микола Глухов, представники міносвіти та науки.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх