Генеральний директор ВАТ “ПолтаваКондитер” Валерій Плаксій-серед претендентів на звання "Менеджер 2007 року"

17.01.2007, 17:01 Переглядів: 2 443
Генеральна дирекція загальнонаціональної програми “Людина року” підбила попередны підсумки першого етапу експертного визначення претендентів на лауреатські звання програми у 15 номінаціях. Про це заявив президента програми Аркадій РАЙЦИН.
Говорячи про тенденції конкурсу “Людина року”, А.РАЙЦИН зазначив, що цього року найбільша кількість претендентів визначається в номінаціях, які пов’язані з підприємницькою діяльністю.

Генеральна дирекція загальнонаціональної програми “Людина року” підбила попередны підсумки першого етапу експертного визначення претендентів на лауреатські звання програми у 15 номінаціях. Про це заявив президента програми Аркадій РАЙЦИН. Говорячи про тенденції конкурсу “Людина року”, А.РАЙЦИН зазначив, що цього року найбільша кількість претендентів визначається в номінаціях, які пов’язані з підприємницькою діяльністю. За його даними, кількість підприємців, які були названі експертами, на цей час становить 56, а кількість менеджерів, які названі хоча б один раз експертами, на сьогодні становить 52. “Це свідоцтво того, що в нас з’являється нова генерація талановитих менеджерів, талановитих підприємців, чиї компанії і вони самі є взірцем того, як треба вести бізнесові справи, чи керувати компаніями на сучасному етапі”, - зазначив президент конкурсу. Серйозна конкуренція, за його словами, є цього року в номінаціях “Митець року” та “Юний талант”. Серед претендентів на звання 'Менеджер року' значиться призвыще полтавчанина- Генерального директора ВАТ “ПолтаваКондитер” Валерія ПЛАКСІЯ. У нього в конкурентах - президент асоціації “ПФТС ” Ірина ЗАРЯ, генеральний директор УДППЗ “Укрпошта” Ігор КРАВЕЦЬ, голова спостережної ради ВАТ “Рітейл груп” Роман ЛУНІН, голова ради директорів СП “Пальміра Рута” Владислав НЕЧАЙ, генеральний директор інвестиційної компанії “Драгон капітал” Дмитро ТАРАБАКІН. Всього на даний час у цій номінації експертами були названі як потенційні претенденти на звання лауреата 52 особи.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх