Юридична консультація по телефону

8.06.2006, 17:06 Переглядів: 2 452
Кременчуцьким управлінням юстиції запроваджено „Гарячу лінію” –  телефон 2-45-21. Громадяни, скориставшись цією лінією, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації фахівців громадської приймальні. Нагадаємо, вона створена ще минулого року в  міськуправлінні юстиції спільно з виконкомом. Правові консультації мешканцям міста надають в цій установі фахівці – юристи і нотаріуси згідно з графіком.

Кременчуцьким управлінням юстиції запроваджено „Гарячу лінію” –  телефон 2-45-21. Громадяни, скориставшись цією лінією, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації фахівців громадської приймальні. Нагадаємо, вона створена ще минулого року в  міськуправлінні юстиції спільно з виконкомом. Правові консультації мешканцям міста надають в цій установі фахівці – юристи і нотаріуси згідно з графіком. За статистикою, за допомогою до них звертаються переважно літні люди.
„Кременчуцький досвід громадської приймальні поширюватиметься на рівні Міністерства юстиції України”, – заявила начальник міськуправління юстиції Наталя Проценко. Як зазначено в прес-релізі управління, така робота забезпечує „конституційний принцип рівності громадян при захисті своїх прав”.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх