Учителям виплатять борг після свят

4.05.2006, 19:05 Переглядів: 1 419
У районних відділках освіти вчителям обіцяють виплатити кошти за 57 статею після травневих свят. За словами головного бухгалтера Автозаводського райво Ніни Радченко, із перерахуваням освітянам коштів виникли певні труднощі. “Держава надала нам половину суми, необхідної для цьогорічних виплат. Але роз”яснення, як з неї утримати подоходний податок, до нас не надійшли”.

У районних відділках освіти вчителям обіцяють виплатити кошти за 57 статею після травневих свят. За словами головного бухгалтера Автозаводського райво Ніни Радченко, із перерахуваням освітянам коштів виникли певні труднощі. “Держава надала нам половину суми, необхідної для цьогорічних виплат. Але роз”яснення, як з неї утримати подоходний податок, до нас не надійшли”. На чергові надходження за ст. 57  у районах чекають в липні. У Крюківському райво кажуть, що, швидше за все, до кінця року гроші будуть виплачуватись не всією сумою одразу, а помісячно.
Нагадаємо, що 57 стаття передбачає виплати вчителям за вислугу років та на оздоровлення. Минулого року держава, яка не виплачувала цих грошей 5 років, визнала борг за ст.57 внутрішньодержавним. Тепер його розбили на п’ять частин та виплачують поетапно.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх