Торговий патент виріс в ціні

21.04.2006, 14:04 Переглядів: 1 735
Незабаром вартість торгових патентів у нашому місті має зрости. Проект рішення про збільшення ставок нещодавно розглядався на громадських слуханнях. За словами заступника міського голови Олександра Бикова, рішення приймається аби збільшити надходження до бюджету міста. “Середня вартість торгового патенту становить 100,4 гривень, максимум – 160 гривень В Полтаві середня ставка торгового патенту – 137 гривен”, – каже Олександр Биков.

Незабаром вартість торгових патентів у нашому місті має зрости. Проект рішення про збільшення ставок нещодавно розглядався на громадських слуханнях. За словами заступника міського голови Олександра Бикова, рішення приймається аби збільшити надходження до бюджету міста. “Середня вартість торгового патенту становить 100,4 гривень, максимум – 160 гривень В Полтаві середня ставка торгового патенту – 137 гривен”, – каже Олександр Биков. Пропонується підвищити вартість торгового патенту на торгівлю складною побутовою технікою, ювелірними виробами з 120 до 160 гривень, непродовольчими товарами дитячого асортименту з 40 до 60, на громадське харчування з 80 до 100 гривень, виїздну торгівлю з 60 до 100 гривень. Збільшиться вартість патенту для для кіосків, що торгують тютюновими виробами та алкоголем. Нововведення не зачепить тих, хто сплачує єдиний податок.
Ще одна зміна: якщо раніше місто умовно ділили на три зони - в центрі за торгівлю потрібно було платити більше, ніж в нагірній частині та периферії, то тепер таких зон буде дві – центральна частина міста та периферія.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх